Studenten

Nu är studenten avklarad! Känns helt overkligt... jag har fortfarande inte riktigt fattat att i augusti när skolorna börjar så ska jag istället stå och jobba på en salong i ca 47 år!? Herregud.. Även fast jag skriver det så kan jag fortfarande inte fatta att skolan verkligen är slut nu, efter 12 år :O helt sjukt är det. Saknar redan alla i FR07<3

Just nu sitter jag uppe i Hälsingland, ska vara här i en vecka nu. Den 17:e så ska jag och louise iväg och träffa revisorn och den 23:e (på min födelsedag!?) så kommer kassa apparaterna som ska installeras på salongen. Det är väldigt mycket som kommer att hända denna månad, ringa viktiga samtal om kassa apparaten imorn, revisorn den 17:e, Matti fyller 22 år den 18:e, den 23:e fyller jag år och ska få kassa apparaten, slutet på månaden så ska lägenheten städas ur och jag och matti får börja flytta in i den nya lägenheten och det är en massa massa mer som kommer att hända..orkar fasen inte räkna upp allt för då kommer jag få sitta här hela kvällen!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer nu för jag har mest skummat över allt jag ville ha sagt i korta drag här nu tycker jag. Så jag kanske skriver senare OM jag kommer på någe annars skriver jag väl mer någon annan dag :)

Ha det!

RSS 2.0