31/10 - 2010

Jag har nu insett vad som menas att leva dagen som det vore den sista. Har även kommit på att jag mår som bäst med dom som jag håller närmast hjärtat. Vill ha tillbaka det, som , på något sätt har hamnat bakom mig, varför har jag inte insett tidigare vart jag egentligen hör hemma? Kanske borde vända håll och ta nya andetag...

Måndag

Ja och så var det måndag igen... Det är det jag säger, det finns bara måndag och fredag under veckorna. De andra dagarna märks ju ändå inte av. Men men.. jag sitter iaf. på jobbet nu och har lunchrast i sisådär 25 min till. Senare idag ska jag iväg och plugga teori och ha körlektion på körskolan. Inte långt kvar nu!

Till helgen så ska jag hem till Hälsingland igen pga. att jag måste få hem bilen så att mina päron kan lägga om till vinterdäck på den.. Smartskallarna skickade inte ens med dem ner när jag var upp och hämtade bilen tidigare -.- bläh.. Hade de kommit ipå det håg det så hade jag ju inte behövt åka upp en gång till med bilen och slösa massa pengar ;o Visserligen är ju mor snäll och betalar resan, men iaf, det hade ju blivit billigare för henne ^^ haha!

Jag tror jag får spunk snart btw. Jag vet inte vad jag ska ta mig till med allt... Allting och då jag menar ALLTING bara snurrar i mitt huvud och rör om känslorna i magen så jag snart vill kräkas... Usch. Den här känslan har jag aldrig varit med om tidigare så jag vet inte hur jag ska bära mig åt för att allt ska gå vägen och att det inte blir en allt för stor orkan av allting.. Men men, inte deppa nu! Det får vi göra sen :)

Näe nu har jag inte tid att sitta här mera, ska fixa lite annat nu :) Så ni kan ju få "njuta" lite av mina fulbilder så länge ;)
Hare!




Won't somebody come take me home

Isn't anyone tryin to find me? 
Won't somebody come take me home 
It's a damn cold night 
Trying to figure out this life 
Won't you take me by the hand
Take me somewhere new 
I don't know who you are 
But I... I'm with you
I'm with you

Confused..

I dont know what I want to do..
Either leave or stay..
Leave it and live or stay and try to survive..
I am confused..

RSS 2.0