Nyårsafton

Suck.. snart ska jag ner till tvättstugan och slänga in min tvätt i tvättmaskinerna.. Så trååkigt! Men måste ju göras så..

Ikväll blir det fest hemma hos william med trevligt folk! :D Det kommer att bli nice! ^^

Gott Nytt År på er om jag inte hinner skriva mer idag!

´


Shopping

Nu har Matti och jag kommit hem efter våran lilla shoppingtur på stan. Blev lite smått och gott i alla fall. Matti köpte en ny snowboard-jacka från Stadium och den kostade 999:- (har ej tagit någe kort på den). Jag köpte en hood tröja på Carlings för 149:-, 2 st bh:ar från Lindex 129:- & 149:-, jättemysiga och lurviga sockor från Lindex som kostade runt 60:-, Rosa/svart ögonfransböjare från Lindex 49,50:-, Svart och blåa hårdekorationer från H&M 29,50:- & 49,50:- och puder från H&M för 49,50:-
Riktigt nice tycker jag :)





Stan

Snart så ska jag och Matti ta och göra oss iordning för en sväng ner på stan :) Får se om man kan hitta nått roligt!


Avatar

Nu har jag och Matti kollat färdigt på Avatar. Både jag och Matti tyckte att den var riktigt bra bortsätt från den dåliga kvalitén vi råkade hitta ^^ Den hade bra handling och den var spännande. Jag brukar inte gilla sånna här filmer egentligen men jag tyckte att denna var riktigt bra! Den är faktiskt värd att se ! :) Så det är bäst att ni ser den nu bara för att jag har sett den! (; haha.




Ny design

Nu har jag suttit och fipplat ihop en helt ny design, IGEN! ^^ Vad tycks?
Jag är rätt nöjd faktiskt!

Men nu ska jag kolla på Avatar med Matti :) Nån som hat sett den än?


Tradera

Igår så vann jag en auktion på tradera :) Det var 50st mineral ögonskuggor + 5 penslar + 2 pack. lösögonfransar för ca. 400:- Det är nice! :) Sen idag så vann jag ännu en auktion på Ed Hardys tjejparfym, Love kills slowly. Me like a lot! :D Så de kommer säkert någon gång under denna vecka :)




Speechless...

Julen är över.. men jag vet inte om jag ska vara glad eller inte. Farfar är inte frisk än och han kommer att vara kvar på sjukhuset en lång tid framöver.. han var alltså inte med på julafton.. kändes inte som en vanlig julafton, den kändes overklig och inte som julen brukar göra när farfar är med... Var bara en dålig stämming.

Jag känner mig konstig just nu.. Det kanske verkar lugnt på utsidan men på insidan så blåser känslostormar inom mig.. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till eller vem jag ska prata ut om det med.. För vissa kanske det är än världslig sak, men för mig så är det hela mitt liv allt spelar på. Allt som händer runt om kring mig, påverkar mitt psyke och jag vet inte var jag ska göra av alla intryck, händelser och minnen.. Jag vill bara kunna stoppa ner allt i en ask och låta det ligga där tills jag känner mig redo för att ta itu med allt. Allt som hänt det senaste halvåret är det värsta.. Så mycket intryck och så mycket som jag insett om vissa människor i min närhet, om hur dana de verkligen är, hur vissa inte kan tänka på mer än sig själv och som inte har någon respekt alls för deras omgivning utan struntar i konsekvenserna, det är det värsta jag kan se som en "egenskap" i min omgivning. Jag blir bara så arg och lessen på samma gång. Jag vet inte vad jag ska göra för att slippa känna såhär... Jag vill må bra, jag vill slippa vara arg på andra och jag vill att min farfar ska bli frisk igen! Jag är så fruktansvärt trött på att vara deprimerad just nu, jag är så trött på att ställa upp på människor som inte ens säger tack och ger uppskattning för det man gör... Kan inte du bara inse att allt kretsar INTE runt dig!! Jag orkar inte vara deprimerad längre, och särskilt inte på grund av dig, du bara förstör för alla andra i min omgivning, att de ska orka lyssna på vad jag har att säga om dig och ditt beteénde. Tack och lov så är det inte lång tid kvar nu.. Så snart kanske jag kan få slippa en massa skitsnack och oärlighet från dig. Tycker du kunde ha pratat med mig om dina problem istället för att allt skit ska komma fram bakvägen.. Hoppas att du har lyckats och att du mår bra över att sprida din skit... Egoist.

Jag är mållös angående dig...


Jul

Det har blivit lite dåligt med uppdatering de senaste dagarna pga. att jag inte har haft tillgång till någon fungerande dator.. Men nu skriver jag i alla fall :) Åkte hem till Hälsingland i måndags, igår så hjälpte jag pappa att julstäda, ta fram granen m.m. sen va jag iväg och köpte de allra sista julklapparna så nu är det färdigt :) Idag har jag slagit in alla julklappar och gjort en smörgåstårta eftersom att pappa fyller 50 imorn, på självaste julafton ^^ Den blev riktigt fin i alla fall. Nu sitter jag hemma hos pappa och ska väl hjälpa honom att slå in lite mera julklappar och så :)

Skriver lite mer nån dag när jag har tid så God Jul på er! :)


Tradera

Jag har precis suttit och kollat runt lite granna på Tradera.se och hittade x-antal ögonskuggor som jag har lagt ett bud på :) Så vi får la se hur det går! Hoppas det går bra i alla fall.


Följ med bloglovin :)


Ännu en till!

Imorse när jag var på toa så hörde jag att det började prassla som bara den inne i lägenheten :O Men jag fattade inte vad det var. När jag väl kom in till mitt rum igen så till min stora förvåning så ligger det ett paket på 1,5 meter på golvet! :O Det var till mig!! :D I paketet så var det en SNOWBOARD!! :D Matti hade åkt till Borlänge i torsdags medans jag var ovetandes på praktiken och köpt den :'D Han är för söt den pojken!  Skitsnygg är den i alla fall :D



I´m VERY happy right now! :D




Tidiga julklappar

Gjorde sista praktikdagen för denna termin idag. Det är skönt att ha lov nu kan jag säga! När jag kom till praktiken idag i alla fall, så fick jag reda på att de hade fixat smörgåstårta för att det var min sista dag denna termin sen fick jag även en liten (snarare alldeles för mycket!!) julklapp av dem :D De är för snälla! Jag tycker verkligen om min praktikplats för det beror på personerna som jobbar där och de är helt underbara! Det är den bästa praktikplatsen jag någonsin haft i alla fall. För tidigare praktikplatser har varit halvtaskiga och tråkiga.. ingen som brytt sig om en, men på Trash så "känner man sig som hemma" :)



När jag kom hem så hade jag och Matti våran lilla julafton i förväg pga. att vi inte kommer vara med varandra på riktiga julafton eftersom att jag åker hem till Norrland på måndag.. :/ Men vi har haft det mysigt nu istället! :D
Jag fick i alla fall ett nytt grafikkort till datan som han hade monterat in utan att jag visste om det ^^, Sen fick jag en grårutig/rosafluffig mössa som jag önskat mig som jag ska ha när jag åker bräda :D (Den är från USA) Sen fick jag även en plugg till min töjning! Han är så himla gullig :D
Utav mig så fick han en ny plånbok från Etnies och ett presentkort på Carlings för 500:- (ca. 1000:- allt som allt).

   
Men nu ska jag väl ta och kika film eller någe med honom :)

Ha det bäst!


Möten & Praktik

Idag har det varit en vääääldigt seg dag.. Dagen började med att jag och Louise var iväg på rådgivning på Startcentrum kl 09.00 så vi ska försöka sätta oss ner och göra våran affärsplan och sedan boka en ny tid för rådgivning. Efter det, vid kl. 10.00 så var vi iväg till Timax på möte, gick väldigt bra och det blir nog att vi kommer att köra på deras kassa- & boknings-system när jag och Louise ska komma igång med salongen :) Det blir riktigt nice!

Sedan har det varit praktik för hela slanten! Klippte Louise och det blev riktigt bra tycker jag och hon blev ju nöjd också så ^^ Efter det gick dagen assakta! Seg som kåda var den :O

Men nu sitter jag här ihopkuren under ett täcke och myser. Ska väl ta och sova snart så att jag kommer upp imorn för att göra min sista praktikdag och sen äre jullov! ÄNTLIGEN! Det är sååå efterlängtat kan jag säga! Det verkar ju även som att det kommer att bli en vit jul trots allt iår ändå :) Det ger vi tummen upp och ett stooort smile för! :D (Y)

Näe nu ska jag äta upp sista slatten av min Ben & Jerry´s! ^^

God Natt!


07.17

God morgon allihopa :)
Har precis vaknat och ska snart ta och göra iordning lite frukost. Idag så ska jag och Louise först på rådgivning på Startcentrum kl 09.00 sen ska vi på möte med Timax kl. 10.00 så det blir en massa möten idag ^^ Sen blir det praktik för hela slanten fram till kl. 18.

Men nu måste jag ta mig in till köket, min mage skriker! ^^

Ha en bra dag!


B & J

Har precis mumsat lite på min Ben & Jerry´s som jag köpte igår :) Chunky Monkey, vaniljglass med chokladbananer och valnötter. Smakar mumma! ^^ Men min absoluta favorit är Bohemian Raspberry, vaniljglass med brownies och hallonswirls, YUMMY!


Hade praktik idag i alla fall och det gick bra :) Hade åtminstone en kund som jag klippte ^^ Om någon vill bli klippt så får ni gärna säga till ! ^^

Måste skriva min bokrecension om min bok som jag läst också, men när jag ska hinna det!? >< blääh...

Nu måste jag skriva min affärsplan också för imorn ska jag och Louise på rådgivning på Startcentrum. Efter det så ska vi på ett till möte! ^^ Ujuj.. en massa saker som måste göras innan vi kan starta företag ju..


Header

Nu har jag suttit och fipplat med en ny header och bakgrund ett tag, så nu är jag nöjd för stunden i alla fall :) Men nu väntar sängen för imorn blir det en låång praktikdag!
Lucia idag också btw :)

Godnatt på er!




Grinchen-Knäck

Igår så bakade jag och Matti en massa julgodis :) Bl.a. Så gjorde vi kristyr på pepparkakorna som vi gjorde i tisdags och sen gjorde vi lussebullar och GRÖNA KNÄCK! :D Haha! Dom ser lite småäckliga ut men de smakar precis som vanlig knäck bortsätt från att utseéndet är grönt :)

Grinchen-knäck alltså ^^

Recept på de här små godingarna är:
2dl vispgrädde
2dl vit sirap
2dl socker
1dl skållad hackad mandel
2msk ströbröd
2msk smör

Koka upp grädden, sockret och sirapen tills den klarar "kulprovet" (kan ta ca.15 - 30 min beroende på kastrullen du använder), efter det så blandar man ner mandeln, ströbrödet och smöret. Sen är det bara att hälla upp i formar och låta det stelna :)
Kulprovet = Ta ett glas iskallt vatten och droppa ner några droppar av smeten i vattnet och prova att rulla en kula av det, blir det en kula så är smeten färdig :)




Neew Moon

Sitter här just nu och pustar ut efter en lång dags praktik :) Väntar på att Louise ska komma för då ska vi iväg med våra brudar för att gå och se Neew Moon :D Det kommer att bli nice :)  Är ju studentskiva ikväll också, men har f*n inte råd att gå på det nu såhär innan jul när man måste handla julklappar och grejer... Sen blire ju krogen imorn eftersom att Emelie fyller 18 och jag har dock inte råd att gå ut 2 dar på rad just nu :/ tråkigt men sant.. Men men.. Neew Moon ikväll och krogen imorn helt enkelt :)




1:a December

Idag är det första December och det betyder att man få öppna första luckan på chokladkalendern! :D Vilket jag redan gjort dårå (;


Den här dagen har varit riktigt seg tycker jag.. har inte haft lust till nånting egentligen. Men skoldagen började med lunchkonsert i samlingssalen, vissa uppträdanden bättre än andra. Sedan hade vi IV-valet och jag tyckte att det var en väldigt oseriös lektion kändes det som.. men men.. Fick sedan skjuts hem av min älsklings Louise! ^^

Sedan hade min älskling köpt med mat till mig från BK så då slapp jag laga mat när jag kom hem också ^^ Gullplutt<3 Jag har även försökt, lyssna FÖRSÖKT, plugga religion men vilket inte alls funkar.. Så himla tråkig text att läsa så man kan inte koncentrera sig.. nog för att jag har svårt för att koncentrera mig på läsning i vanliga fall men det här med religion-pluggandet tog priset! Usch! Hatar verkligen att plugga :(

Jag kan inte sluta tänka på min farfar heller som ligger på sjukhus.. Det är nästan det enda jag har i mina tankar just nu, kan inte koncentrera mig på annat... Tycker så fruktansvärt synd om honom så det är inte sant. Helst så skulle jag vilja åka upp till Gävle sjukhus och sitta och vaka vid hans sida tills han blir bra<3
Tänker på dig Farfar! <3


RSS 2.0