Hår

Jag är med på en tävling hos EpicFaiil där man kan vinna Clip on Extensions! Håll tummarna för mig! :)


Valborg

Idag är det valborg och jag sitter på jobbet. Har lunch nu men jobbar fram till 16.00 ungefär. Sen bär det av mot dalarna för valborgsfirande! Det kommer nog bli kul :) 
Har inte så mycket att skriva om för tillfället och dessutom har jag inte tid nu heller! ^^

Hääjsvääjs!


21 - 4 - 2012

Jaha, nu har en vecka gått IGEN. Men det har inte varit vilken vecka som helst utan jag har haft den bästa veckan på länge! Har varit i Sälen med Louise och hennes föräldrar och åkt bräda. Hur j*vla kul som helst! Fy sjutton vad bra vi har haft det! :) 

Sitter just nu på tåget från Borlänge på väg till Gävle och sen vidare mot Kilafors. När jag väl kommer hem så ska jag byta väska + innehåll och dra mig upp mot Sundsvall där jag, mamma, lillebror och mammas sambo ska spendera natten på hotell. Imorgon ska jag iväg på en frisyrvisning för baluppsättningar, så att man får lite ny inspiration tills det är dags för alla frisyrer som ska göras till balen! Det kommer bli skitkul!

Men som sagt denna vecka har varit riktigt kanon och har en massa bilder som förmodligen kommer att läggas upp inom en snar framtid! :) Tack för denna vecka Louise och hoppas vi ses snart nog igen! PUSS!


Tåg

Just nu sitter jag på tåget på väg till Borlänge där Louise och hennes föräldrar ska hämta upp mig! :D Längtar som en tok just nu!!
Sälen here we come!!



Sälen





Imorn bär det av till Sälen med världens bästa Louise! <3
LÄÄÄÄNGTAR! <3

Yellow

Tokig bild på en tokig människa. Eller?

Näe men jag hamnade nog i mer fokus än mina nya, gula, snygga shorts.. Va ju inte riktigt meningen. MEN jag älskar dom i alla fall!

Color is the shit ! <3

New color

New color is the shit !
I am on fire!


Paramore



Paramore är lätt mitt favoritband. Hayley Williams är ju så himla grym och dessutom är hon SNYGG!
Jag har aldrig sett dem live någon gång men hoppas (HOOOPPAS!) att den drömmen går i uppfyllelse snart nog!


RSS 2.0