Balklänning

Tänkte att jag skulle lägga upp en bild på hur balklänningen ser ut som jag beställde igår :)
Jag ska ha den modellen men inte den cerisa färgen (den ser röd ut på bilden men den är cerise i verkligheten), jag valde att ta färgen royal blue (mörkblå) på den så det kommer bli riktigt nice! :)

Vad tycks? :)

( Ursäkta för världens sämsta bild men där har ni iaf ett hum om hur den kommer att se ut på ett ungefär (; )




25 Februari

Tjo! Har nästan nyss vaknat och ska snart gå och duscha och göra mig iordning för idag så ska Louise och Jag iväg och kolla balklänningar! :D Det kommer bli nice! ^^



Kom i alla fall hem tillbaka till Örebro igår :) Tåget var lite försenat men det är väl sånt man får leva med nu i den här extrema vintern! Uscha.

Men nu har jag inte tid att sitta här för nu måste jag duscha!
Ha en bra dag! :)


Back to Örebro

Idag har jag varit upp sen kl 8.00. Jag har lov och det kanske är lite väl tidigt att kliva upp den tiden då ^^ men jag var tvungen om jag skulle hinna städa mitt rum här hos pappa, duscha och packa. Tåget går tillbaka till Örebro vid 13.12 härifrån Holmsveden så jag ska bara få håret att torka (har ingen hårfön här) och packa sen är det väl bara att dra :)

Det har varit hyfsat roligt här uppe i hälsingland denna gång faktiskt, varför vet jag inte.. kanske för att jag har träffat lite gamla vänner som jag inte sett på ett tag och så :) Tummen upp för det!

Igår så fick jag en ny body lotion av mamma <3 den luktar hur gott som helst! Jag är helt såld.. LdB´s limited edition - Dream Wishes. Den luktar vanilj och doften stannar kvar länge och den ändras ingenting heller utan den luktar likadan hela tiden :) Me like! Synd att den kanske inte kommer att finnas så länge bara :/ Får köpa på mig flera st så att jag har, haha!



Vill även säga Grattis till min svärmor som fyller år idag också! :) Massa grattis till henne <3

Men nu ska jag ta och packa ihop det sista så får se om jag hinner uppdatera något när jag är tillbaka i Örebro! :)
Ha en bra dag!

/ Anntonia

SNÖ

Gash.. Det är så mycket snö här uppe i Hälsinglands urskogar så man känner sig helt vilsen bland alla gångar och snöhögar! O_o


Måndag

Just nu sitter jag hemma hos pappa, ingen annan än jag som är vaken här nu. Pappa ska upp och jobba kl. 03.00 och bror min ska till skolan imorn. Jag då? Jag kan sitta uppe hur länge jag vill för jag har SPORTLOV. Ja så är det. Imorn tänkte jag vara lite duktig och städa mitt rum här hos pappa sen fixa lite viktiga grejer till projektarbetet men jag ska fan ut i snön och hoppa också! :D Tack och lov för att barnasinnet finns kvar! Det är ju fan 1,5 meter snö här :o och jag skojar inte! Fy fan så här mycket snö har jag inte sett sen jag var liten! Sjukt alltså!

Va i alla fall ut i lördags med Lisa, Matilda & Annie. Det var roligt :) Träffade lite gammalt folk :D + massa nytt kufigt folk x) HAHA!

Idag har jag och mamma bakat kladdkakemuffins och semlor med vaniljkräm i ^^ Det blev riktigt mumma!
Åker tillbaka till Örebro på onsdag iaf och utgång på fredag med Louise m.fl. (; Najs!




Amanda Jensen

Amanda Jensen uppträder på Tranan i Bollnäs på lördag, funderar faktiskt på att dra dit. Kul och få träffa lite gamla kompisar tänkte jag :)
Någon som ska dit eller? ^^


Har varit till tandläkaren idag, fy fasen.. Ju fler gånger jag är dit ju mer hatar jag det! Fy fan... Det är verkligen hemskt allstå.. Jag fattar inte >_< Har jätteont i munnen nu och de har bara tagit bort tandsten, men fy fan va ont det gör! BLÄH!
Efteråt så följde jag Tobbe till Torsbergsgymnasiet och satt där i caféterian medans jag väntade på mitt tåg hem och han på sin lektion. Träffade och såg lite gamla ansikten också ^^ Alltid kul att träffa komisar som man inte har träffat på ett tag :) Det är nog det enda possitiva med att komma hem till Hälsingland igen, att man får träffa kompisar och familj :)

Men nu ska jag ta och försöka hitta på någe här, sitter ju helt ensam här hemma och tråkar! >_< uffa...



Nya saxar!

Jag har verkligen inte haft någon ork att uppdatera nånting under den här veckan..Har haft fullt upp hela tiden känns det som. Så jag måste bara berätta att jag har fått mina nya saxar! :D They are awesome! Det är de saxarna som är på bilden men det var en riktigt bra kniv med också så det är ju ett plus :)

Just nu så sitter jag uppe i Norrland hemma hos mamma vid min brors dator ^^ haha! Har inte så mycket för mig just nu.

Mamma berättade en sorglig sak för mig idag när jag kom hem.. det var att vi hade en katt som hette Titioo men pappa hade varit tvungen att ta bort honom under den här veckan för att han hade fått någe fel på bakbenet :'( Han hade förmodligen blivit påkörd av en bil eller någe för han kunde knappt gå och verkade vara helt virrig.. stackarn<3 Han var en blandning mellan Norsk skogskatt och vanlig bondkatt, men han var jättestor och jättefluffig.. mysigare katt får man leta efter! Känns konstigt att han är borta nu för vi har ändå haft honom i 8 år :/ visst 8 år är inte så mycket för en katt men i alla fall.. Saknar min misse<3

Imorn ska jag till tandläkaren kl 07.45 på morron!!? Bra tidigt!! Uffa! Vill inte, jag hatar verkligen tandläkaren för de gör bara illa en hela tiden :( bläh på dem...
Senare imornkväll så ska jag träna balfrisyr på Lisa :) Så får se hur det går, ska ju göra den på fredag också då hon har sin bal :) Nice!

Men nu ska jag inte sitta här och skriva så mycket mer skit :)
Ha det!


Septum

Med eller utan?

jag är grymt sugen på att pierca septum, men vad tycker ni?

Utan?:


Med?:


Leave a comment (;


Choklad- & hallonmuffins

Just nu har jag tagit ut en plåt full med choklad- & hallon muffins ur ugnen (; Dom ser riktigt mumsig ut faktiskt! Jag passade på att baka lite granna nu eftersom att Matti har Erik här så de sitter och kollar på film och är allmänt "osociala" eller snarare lite väl inne i filmen kanske ^^ Haha.

Imorn ska jag ta och pallra mig iväg till skolan efter 3 dagar av sängliggande.. hatar att vara sjuk >_< uscha!

Men här får ni en bild på mina utsökta muffins och receptet hittar ni under bilden :)



Ingredienser:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°C. Skär upp smöret och lägg i en bunke (så hinner det bli lite varmare än kylskåpskallt). Häll på strösockret.
Smörj en muffinspanna som rymmer 12 stora muffins eller ta fram stora muffinsformar. Hacka chokladen.
Vispa smör och socker till en jämn smet, använd elvisp (som du kan använda genom hela receptet där det står vispa). Tillsätt äggen, ett i taget och vispa snabbt ihop till en fin smet.
Vispa ner vaniljsocker och bakpulver.
Vispa ner kakao.
Vispa sist ner vetemjöl och mjölk samtidigt. Vispa till en jämn smet.
Rör sedan med en sked ner den hackade chokladen och eventuellt frusna hallon.
Fördela smeten i muffinsformarna.
Grädda mitt i ugnen i 175°C i ca 30 minuter.
Om du använder muffinspanna: Låt stå i formarna tills de svalnat så de är ljumna. Ta sedan försiktigt ur dem ur formarna.



Projektarbete

Jag vaknade för ca. 30 min sen och har precis kommit ut ur duschen. Ska vara på min praktiksalong till kl 08.00 för attgöra projektarbete del 2 på Matti & Erik med Louise & Alexandra. Får se om jag orkar gå till skolan på lektion efter det för jag känner mig fortfarande inte riktigt på topp >_< Men men, det är sånt som märks senare. Nu måste jag ta och göra mig iordning och äta frukost!

Ha en bra dag!




plugga..

Just nu så sitter jag här och pluggar för fulla muggar.. Jag håller på och översätter en 19 sidor lång text om Marie Antoinette, från engelska till svenska. Det suger! Går så himla trögt.. har gått igenom snart 3 sidor på ca 1,5 timme...!? >_<  Uscha! Ska även skriva lite granna på projektarbetet också tänkte jag..

Näe nu är det bäst att jag fortsätter så att jag blir klar någon gång!



Sjuk..

Usch och fy.. Nu har det varit riktigt dålig uppdatering från min sida.. Men det kan bero på att jag inte var på topp i lördags efter fredagens äventyr och igår så hade jag feber och kände inte alls för att ta mig till datorn och blogga när man kunde ligga kvar i sängen och vila/tycka synd om sig själv ^^ Idag är jag hemma från skolan pga. att jag inte alls känner mig så pigg, har ont i kroppen, febrig och nyser och snorar 24/7.. Så tråååkigt att vara sjuk! >_< hatar det..

Men men, jag får väl ta och göra det bästa av dagen istället. Tänkte att jag skulle ta och vila om en stund för att sedan orka plugga lite granna, man måste ju göra någonting bra om man ligger hemma och är sjuk iaf. Men först ska jag nog spela lite the sims 3 ^^ Har typ nördat det nästan hela helgen, när man har orkat tagit sig till datan vill säga ^^

Men jag kanske skriver lite senare, så ha en bra dag!


Shopping

Idag har jag och Emelie varit på stan och shoppat lite granna :) Detta köpte jag iaf:

Tshirt: Radiodays - 79,50:- ( halva reapriset som var 159:-) Hade kostat 399:- Från allra första början
Lackleggins: Gina tricot - 149:-
Armband: H&M - 69,50:-
Håracessoar: H&M - 29,50:-
Sminkborttagning: H&M 34,50:-





Blev lite fynd i alla fall, men nu måste jag ta och pallra mig till duschen, för att jag ska hinna att göra mig iordning innan jag ska iväg till Miranda och mina andra brudar på förfest för att sedan skaka rumpa på Strömpis! :D

Ha en trevlig fredag allesammans!


Trött

Jag har inte orkat uppdatera någonting typ sen jag kom hem.. så himla trött efter dagen på salongen i skolan. Hade iaf två kunder, en jättelång-hårig tjej och en jättetjock-hårig kille, men det gick riktigt bra faktiskt, till o med så bra att jag fick 20 spänn i dricks (; haha! Men det är alltid lika kul när man får dricks för att de säger att de tycker att man är duktig ^^

Jag tänkte väl snart ta och gå och lägga mig för jag är så himla trött.. sen så ska jag vara inne i stan till halv 11 imorn ungefär för att träffa Linn och eventuellt mina 2 andra brudar för att shoppa lite :) Sen ska jag till skolan och skriva ut lite grejer, sen dra hem och göra sig iordning inför kvällen, för imornkväll blir det utgång! :D Det kommer bli nice! :D

Men nu tänker jag inte skriva med idag så GOD NATT på er!


Bloglovin


 

Färg

Just nu sitter jag med håret invirat i en handduk och ansiktet täckt av en ansiktsmask :) Har typ precis kommit ut ur duschen för jag och Louise har färgat håret på varandra :) Väntar bara på att mitt hår ska torka så man får se resultatet ^^

Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Men jag kanske lägger upp nån bild imorn på min hårfärg om jag orkar.. det är väl sånt som märks (;
Men nu ska jag ta och skölja bort min ansiktsmask och sen ta någe att äta, har ju inte ätit sen lunch idag >_<


kultur & stilhistoria

Nu sitter jag på kultur & stilhistoria lektionen.. ska skriva om Marie Antoinette men kommer ingenstans känns det som... Uffa.. Har även prov i religion efter denna lektion, det kommer gå åt h*vete.. Men men that´s life...

Efter skolan idag så ska louise och jag först gymma sen ska hon följa med mig hem för att vi ska färga håret på varandra! ^^ BYE BYE UTVÄXT! Äntligen!


Nagellack

Jag har provat mitt nya nagellack nu. Det fungerade jättebra! Bättre än förbäntat faktiskt. Trodde att det skulle behövas målas minst 2 lager för jag hade i baktanke att det skulle vara lite "blaskigt"/genomskinligt, men ICKE! Behövde bara måla på en enda gång och det ser ut som att det skulle kunna vara minst 2 lager och det torkade supersnabbt! :O Sen återstår ju det att se om det släpper lika fort som det torkade men det känns som att detta är ett skapligt lack ändå :) Wet n wild heter märket på lacket och det är köpt på en vanlig ICA affär, vet tyvärr inte vad det kostade eftersom att det var min mamma som köpte det till mig. Tack Momiiiie! <3




Seegt..

Vaknade för kanske 20 min sen. Tänkte vara hemma idag för att jag har dels ont och jag måste plugga! -.- Orkar bara inte gå till skolan när man kan sitta hemma och göra det man behöver istället.. Men men, imorn har jag prov i religion - Islam.. seeegt! Religion är ingenting som intresserar mig..

Men nu ska jag nog ta och prova mitt nya nagellack från wet n wild som jag fick av mamma i helgen :) Får se om det är något att rekomendera ^^ Efter det ska jag väl börja plugga tänkte jag.. suck!



C ya later! :)


Måååndag

Det har varit riiiktigt dålig uppdatering här nu under helgen, men det sa jag tidigare förra veckan att det kunde bli och så blev det ^^ Men men, det är bara att ta nya tag denna vecka istället! :D

Varit i skolan idag i alla fall, har haft IV-val, svenska och naturkunskap. Efter skolan så gymmade jag och "Lojsan", det var skönt efter en lång helgs slappande ^^ Har ju gått ner 3 kilo sedan jag började träna efter jul & nyår! :O Blev lika förvånade som ni när jag ställde mig på vågen hemma hos pappa i helgen. men det känns bra i alla fall :) Måste ju göra av med "vinter-hullet" nu så att man blir snygg till sommaren (; haha.

Städade hela lägenheten när jag kom hem idag också, fan vad jag hatar att städa den här lägenheten alltså! Så jävla äckligt... usch.. Känns som att när man väl har städat och gjort fint så blir det skitigt/stökigt lika snabbt igen.. -.- Känns så meningslöst. Jag längtar, VERKLIGEN LÄNGTAR tills jag får flytta härifrån och in i en ny lägenhet! Ska bli sååå skönt! Men men, ca ett halvår kvar tills dess så jag får väl stå ut.

Just ja! Jag har glömt att berätta att jag fick mina söta rosa "uggs" i helgen när jag var hem :D Dom var huuuur mysiga som helst! ^^ Dom finns att köpa på Melba, kika in här om du är sugen på dem (;




RSS 2.0