Road Trip !

Nu är det fredag och igår gjorde jag min sista dag på Salong La Fayette i Frövi. Sorgligt men sant.. Börjar jobba på Frisyr Smedjan i Stråtjära hemma i Hälsingland den 30:e maj.

Idag blir det iaf. att packa bilen med packning och min sista' Johanna och dra norrut! Johanna stannar till söndag och jag blir kvar till tisdag då jag åker ner för lite grejer som ska göras inom jobbet och sen lite äventyr på det! Kommer bli AWESOME ! :D

Men nu har jag inte tid med det här för jag ska diska och dammsuga innan jag ska packa in allt i bilen! Ha en suverän dag och se upp för mig på vägarna! ;)

Puss o kram skumbanan!

Söndag

Just nu håller jag på och packar lite kläder m.m. och han insett att det kommer bli fullt i bilen på fredag... Shit, jag fattar inte att jag verkligen har så mycket kläder, skor m.m. men ändå har man inget att ha på sig!? Sjukt. En hel flyttkartong med bara skor, 1 flyttkartong + en resväska med kläder (blir ev. en till låda) och sen ska alla frisörgrejer med hem också.. damn it. Men men, tur att man har en combi så man förhoppningsvis får plats! haha!

Nog om det, tänkte ta och berätta lite om vad som hände i helgen. 
I fredags blev dt utgång med Louise, Johanna & Karro. Träffade massa goa människor så den kvällen tackar & bockar jag för!

Lördagen så va jag och Louise in till stan och kollade lite på discgolf men åkte sedan hem till henne på eftermiddagen. Kring 18 åkte vi på tjej-mys-middag hos Seat Ni & Seat Foung. Det var riktigt trevligt och jättegod mat blev det! Köttfärspaj med sallad och cheese cake till efterrätt, Omnomnom!

Idag (söndag) så vaknade jag hos Louise vid 11, åt frukost och åkte hem vid 12.30. Sen har jag börjat packa lite smått. Ska även tvätta idag.. så det är en sån här seg-söndag.

Men men, nu äre bara 4 dagar kvar att jobba sen bär det av norröver. Ska iofs. tillbaka till Örebro den 24 maj och stannar till den 29:e. Så om nån vill hitta på någe under de dagarna äre bara att säga till ! :) Ska väl på Yeah-festivalen 27-28-29 iaf. :) Så det blir nog nice!

Men nu ska jag ner till tvätten så nu har jag inte tid med det här längre!
Pössheeej!

Heeeelg

Finally friday! Så om några timmar tar jag helg och ikväll blir det förmodligen utgång med brudarna! Shake it, Shake it!! ;D

Men i alla fall så gick jag upp klockan 6 imorse för jag skulle iväg till verkstaden med bilen klockan 7!?! Herregud va tidigt säger jag då bara.. Men det gick iaf bra, va någon slang som skulle bytas, (insuget? utsuget? nått i den stilen hette det tror jag.. är inte så bra på det där) haha ;)
Imorn ska jag lämna in den på verkstan igen pga. att kamremmen ska bytas ut också. Så blir utan bil tills på måndag eftermiddag, men jag klarar mig nog :)

Jaja, nog babblat om min skruttbil !! It's not entertaining at all...

Men näe, nu orkar jag fan inte skriva mera! Har dessutom inget vettigt att skriva.. så bajbaj! :)

Torsdag

Idag på lunchen (är fortfarande lunch) så var jag ivög och köpte lite mat pga. att jag hade tagit med mig en matlåda som var helt misslyckad så det gick inte att äta! Urk. Men iaf. Jag hittade iaf (äntligen) den här Maraboun: Caribbean. Har sett reklam om den förut men inte hittat den någonstans, så därför passade jag på nu! Haha :D

Den var lika god som jag trodde iaf! Stort plus för det :D


Onsdag

Onsdag. 2 dagar kvar sen helg! Sen äre bara 5 arbetsdagar kvar på Salong La Fayette... gash.
Jag har egentligen inget vettigt att skriva idag.. Jobbar till 20.00 ikväll, men jag har ändå inget att göra just för tillfället så tänkte passa på att skriva några rader.

Förresten, Jag behöver fortfarande en kompanjon nästa helg då jag ska ta bilen upp själv från Örebro till Kilafors. Det är mellan den 20:e till den 23:e-24:e maj. Ska ner tillbaka till Örebro igen den 23-24:e. Så om det är någon som känner sig träffad så säg till ! :) 

Ni får en fulbild idag med bara för att jag är på så bra humör! :)


Tisdag

Ja nu är det tisdag och det är bara 10 dagar kvar tills jag ska ta bilen själv upp till hälsingland med mina frisörgrejer etc. Läskigt att åka helt själv ca 33 mil ... har ju liksom inte lyckats fått med mig någon som vill offra sig att följa med ^^ Så om någon är sugen på att följa med så säg till ! Jag vill verkligen inte åka sjäälv! :D :O 

Men nu är det iaf bara 9,5 dag kvar att jobba här på Salong La Fayette. Fr.o.m. 30/5 är det Frisyr Smedjan i stråtjära som gäller :) 
Jag har fortfarande inte fattat att jag inte ska jobba kvar här nere utan att jag ska faktiskt flytta hem igen och börja jobba där istället. Kommer nog inte fatta det förrän den dagen jag börjar jobba i stråtjära.. Men det blir nog kanoners! Ska ju försöka att åka ner till Örebro minst 1-2 ggr i månaden iaf, kan ju liksom inte flytta härifrån helt! ^^ Finns för mycket goa människor här som jag inte tänker släppa taget om <3

Men iaf. Den snälla lilla människa som vill följa med mig upp får gärna säga till så snart som möjligt! (A) Det gäller från antingen den 20:e eller 21:a till den 23:e eller 24:e. I need som company! ^^
Ni får en liten fulbild också ^^


RSS 2.0