Snart slut på lovet...

Nu var det ett tag sedan jag skrev här, men jag har inte haft tid eftersom att jag är i hälsingland just nu och det finns förstås ingen data som funkar när man kommer hem till mamma i början på veckan... men nu när man är hos pappa så fick jag äntligen lite tid att uppdatera lite granna.

Det har iaf varit en rätt seg och händelselös vecka här uppe tycker jag.. men fick iaf se årets första snö här i veckan! ^^ Det har redan snöat här nån gång men det var första snön för mig iaf :D hihi! Så mysigt när snön kommer!

Har iaf varit och shoppat lite nu i veckan och jag har gjort lite fynd :) Tänkte lägga upp lite bilder så ni får se lite granna! ^^



Svart/grå jacka från Carlings. Ord. pris: 899:-
Fick den för halva priset: 449,50:- ( Halva priset på alla överdelar/jackor för tjejer )



Svart, lite längre jacka från Carlings. Ord. Pris: 1199:-
Fick den för halva priset: 599,50:-



Rosa/svart tröja från Carlings. Ord. Pris: 399:-
Fick den för halva priset: 199,50:-






Matchande Necessär & nagelborste från Rusta.
(Kommer ej ihåg priset ^^)




Sist men INTE minst så köpte min mamma en rosa julgran åt mig som jag ska ha i lägenheten om den får plats! :D
Köpt på Rusta för 325:-

Det var lite av vad jag har fyndat under den här veckan ^^
Nu har jag bara ångest över att jag har en MASSA plugg framför mig imorn när jag kommer tillbaka till Örebro.. och det suger verkligen :( Har ingen lust med det här...
Typiskt...

Men nu har jag inte så mycket mer att skriva om ^^
Ha det bäst allihopa och hoppas att ni har haft ett bra lov! :)


städa städa...

Idag var man i skolan från 8.30-9.00 för betygssamtal. Väääääldigt slapp dag med andra ord (; Jag är tydligen finurlig och har finurliga svar och tankar på saker enligt min svenskalärare, haha! ^^ Men jag låg iaf bra till i alla ämnen så jag är nöjd med det i alla fall.

När jag kom hem så satt jag vid datan ett tag och visste inte alls vad jag skulle hitta på.. det kröp i kroppen på mig eftersom att jag inte visste vad jag skulle hitta på! Men tillslut så beslöt jag mig för att storstäda lägenheten! Och J*klar vad rent det är här nu jämnfört med innan! Känns bra. Hoppas att ingen skitar ner på en gång nu bara, känns så meningslöst att städa då och när ingen säger mer än "oj det är städat..." *sovrumsdörren slår igen*.. suck. Men men.. man kan ju inte få allt här i världen som vissa andra tror att de kan.

Imorn är det praktik i alla fall. Hoppas det blir mycket att göra! Jag vill ha kunder till salongen också, men jag känner ju inte så många här nere som kan.. så det känns inte så bra :/ På tal om kunder/modeller så känner jag mig även stressad över att ta gesällen. Även fast det kanske är ett tag kvar dit så MÅSTE jag hitta modeller som vill ställa upp och det är ju skitsvårt... Vill du ställa upp så får du gärna höra av dig! ^^

Näe nu ska jag ta och hitta på någe annat en stund innan jag ska kika lite tv och kanske mumsa på lite popcorn? ^^


Tisdag

Känner att jag har sackat efter lite med bloggandet, men jag har varken haft tid eller ork till det :/
Men nu ska jag försöka ta nya tag ^^

Har haft kurs hela dagen i skolan idag och det var roligt :)
Men just nu sitter jag och väntar på att en tjej från karlskoga ska komma med ett akvarium som jag ska köpa till gerbilerna :) Blir nog bra.

Men nu har jag inget mer att säga för tillfället ^^



Tilfa & Pink-eye ^^,


Happy face!

Tjoho :)

Vill säga Grattis till världens bästa Johanna som blir 17 år idag också! :D
Hoppas att du fick en toppendag gumman! <333


Idag är jag riktigt stolt över mig själv ^^ Har sprungit en runda med älsklingen idag igen (är äntligen igång med springandet!) och nu håller jag på och bakar morots- och müslibröd igen :) Mumma! ^^

Förresten så äre slut med godis nu också! :o Det ända jag får äta (enligt mig själv) i godisväg är mörk choklad, jag är inte så förtjust i det men blir jag godissugen så tar jag en bit av mörk choklad och då kanske jag avvänjer mig från sötsaker :D höhö x)
Så nu ikväll så ska jag och älsklingen sitte och mumsa på detta:



Är jag inte duktig så säg ;D


Wohoo!

Idag har jag varit riktigt duktig! :D Va i skolan från 8.30 - 12.55 sen gick jag och hämtade ut mitt studiebidrag på banken och gick på stan med Mirre, Jessica och Emelie. Efter det så åkte jag hem och gjorde mat och bytte om, sen så gick jag och Matti ner till tvättstugan och tvättade och sen SPRANG VI EN RUNDA! Kan ni tänka er!? Nu har jag äntligen börjat röra lite på döfläsket ;D Kommer bli hårdträning framöver ^^ Vi sprang ett tag och sedan sprang vi till maxi och inhandlade lite grejer. Så vi har nyss kommit hem och väntar på att tvätten ska bli klar sen ska vi köra lite styrketräning också! :D Nu J*vlar ska det bli lite ändring i vardan! ;D
HERE I COME!

Näe nu ska jag photoshopa lite grann inför kultur & stilhistorian som ska vara färdig på måndag ><


Tisdag

Snart ska jag med bussen till skolan, fick lite sovmorgon idag och det var inte helt fel kan jag ju säga ^^
Har bara make up kursen idag så det är skönt ^^




Färg


Här kommer lite update på mitt lilla experiment.
Jag har ju en vääldigt kort lugg under min längre lugg så man kan ju säga att det är typ en undercut, så jag fick en freaky impuls och blekte upp den korta luggen ENBART för att se hur det såg ut! x) Har ju inte sett någe blondt i mitt hår på ca 3 år nu så tänkte att det var på tiden att testa lite granna (;

Färgen blev typ gul/vit/rosa/orange eller räkfärgad x) såg rätt coolt ut i verkligheten men det så inte alls bra ut med resten av håret som är mörkrött x) Lägger dock bara upp miniatyrer så att ni inte ser exakt hur det ser ut xD haha!


Räkfärg (;

Sedan kom jag på idén att jag kunde ha i lite av min Purplered inpackning från Nutricolor, och jag kan ju bara säga att det blev KNALLROSA! J*klar vad det lyste om håret iaf x) shiit!


Anime karaktär nästa lr? (;

Men sen fick jag nog så jag lade i svart ist eftersom att den röda färgen hade tagit slut när jag färgade det övriga håret på skallen :P men det ser inte riktigt svart ut utan det ser lite svart/rött ut. Men det ser iaf bättre ut än de första två bilderna iaf x)


Svart/Rött ^^

Näe nu äre nog med färg för idag x) Så ist blire att sitta och skämmas framför tvn när man ska kolla på "Svenska Hollywood Fruar" gash.. det är ju så himla patetiskt så att man måste kolla när de gör bort sig! x) haha!


Färgning

Tjoho!

Nu har man kommit hem från skolan, skönt! ^^
Blir till att färga mitt och Mattis hår nu så update kommer senare (;


Bullar!

Nu är bullbaket klart så nu doftar det bullar i hela lägenheten ^^
Blev både kanel- och vaniljbullar eftersom att jag tycker bättre om vanilj :)

Här får ni en bild på de smaskiga vaniljbullarna i alla fall ;)




Kanelbullens dag :)

Godmorgon allesammans!

Idag är det kanelbullensdag och då tänkte Elin och jag passa på att baka lite bullar nu medans man får ;) haha!  Bilder kommer väl senare ^^

Tänkte försöka plugga lite idag också, OM jag orkar ^^


3/10 - 2009

Halloj!

Idag har jag varit riktigt duktig tycker jag, för jag har städat lägenheten och nu håller jag på att bakar morots- och müslibröd ^^ får se hur de kommer smaka sen, hoppas det blir gott iaf :D




Det färdiga resultatet :D
Det luktar gott iaf, så nu återstår bara att smaka på dem ;D



 


2/10 - 2009

Jahapp.. Då var det fredag igen. Skulle ju egentligen ut på krogen med de bästa ikväll men det blev inte så eftersom att man sitter hemma och är sjuk :/ det är inte kul.. Men jag börjar iaf bli bättre som tur är!

Sitter här och äter lite dumle-kladdkaka nu iaf ^^ hihi! mumsigt! Sitter även och spelar lite Florensia som jag dock har fastnat för.. >_< men det är faktiskt rätt kul eftersom att karaktärerna är så söta ^^ Lägger därför upp en bild på dem så att ni får ett hum om vad det är jag och Matti spelar :)





RSS 2.0