Ingen rubrik.

Jag sitter här och funderar starkt över att gå på Hardcore Superstar på lördag i Bollnäs! Eftersom att jag ska hem i helgen så kan jag ju lika gärna göra nått en lördagkväll istället för att bara sitta hemma och häcka!?


Bilden hittades på Google.
/A

8. Ett ögonblick

Ett av mina bästa ögonblick är när jag och mina frisörbrudar tog
studenten den 4:e Juni 2010 ! <3

Fredag

Äntligen fredag säger jag då bara! Det är väldigt efterlängtat. Sitter i alla fall på jobbet och väntar på min sista kund för dagen, efter det ska jag hem och äta pizza! Ska bara slappa ikväll, känns som att det behövs. Men nu har jag inte tid att skriva mera, ska dona lite innan min kund kommer =)
Hoppas ni får en bra kväll!

/ A

7. Min bästa vän

Min bästa vän är nog min mamma. För hon är den enda jag kan lita på till 110%. Hon förstår mig så himla bra och jag henne. Visst, många tänker säkert att man kan väl inte ha sin mamma som bästa vän. Men varför inte liksom? Vi är så himla lika till både utseende och på sättet. Såg ni förresten? Jag erkände att jag är lik min mamma! Så ni som har sagt att jag är lik henne utan att jag har hållit med, där har ni, nu är det erkänt, haha! Men i alla fall, jag och min mamma pratar om nästan allt med varandra och vi förstår varandra på ett sätt som ingen annan kan. Sen är det en liten mysko grej, för vi kan typ känna av varandra, även fast jag bor 30 mil bort. För om jag känner att jag börjar på att bli sjuk/förkyld och pratar med mamma om det en dag och nästa dag så känner hon sig exakt lika dan som jag gjorde dagen innan. Sen är min mamma så att hon kan heala på något sätt, för om vi pratar på telefon och jag t.ex. är sjuk, har ont någonstans eller liknande och berättar det för henne så kan hon säga att hon tar bort allt det som tynger ner mig och dagen efter så är jag bra igen! Visst det låter knas men så är det! Vi känner liksom av varandra på något sätt, svårt att förklara men har försökt i alla fall. 
Men min mamma är nog min bästa vän genom livet!

/A

6. Min dag

Min dag började inget vidare.. Vaknade på fel sida antar jag för jag är inte på bra humör. Hoppas det blir lite bättre nu när jag ska få i mig lite mat nu under lunchen. Seeegt... Finns inte så mycket mer att skriva just nu bara.
Hoppas alla andra har en bättre dag än mig iaf!

/ A

5. Vad är kärlek

Kärlek för mig betyder mycket. Det finns olika slags kärlek, t.ex till sina vänner, till sin familj/släkt, pojk- /flickvän, djur eller vad det nu kan vara. För mig så är kärlek när man kan umgås med dem man tycker om och verkligen kan visa att man älskar varandra. Kärlek behöver inte betyda att det kan vara som ett förhållande med massa pussar o kramar hit o dit utan bara att visa sin uppskattning till personen i fråga tycker jag är kärlek. För det är ju kärlek på ett sätt det med liksom. Är det någon man känner så visar man ju sin uppskattning och ömhet på ett eller annat vis och det är ju faktiskt kärlek av ett slag. Bara att veta att man har någon/några som finns till hands om det skulle vara något betyder ju massa. Så kärlek kan nog beskrivas på många sätt. Både fjärilar i magen, skratt, leenden, pussar, kramar, sorg, vänskap, tårar, saknad, vänner, familj, bästa vännen, grannen i dörren bredvid, eller hunden kan vara kärlek. Man avgör helt enkelt själv vad kärlek betyder för en själv. För mig är kärlek att visa att man uppskattar varandra oavsett vad som händer, att man alltid finns där om det skulle vara något.
Varför inte lätta upp dina näras dag med en kram eller en främlings med ett leende, det hjälper!

Älska mer!
/ A

4. Det här åt jag idag.

Tråkig punkt på denna lista tycker jag.. tror inte nån bryr sig om vad jag har ätit idag, haha! Men i alla fall, till frukost så åt jag en macka (mörkt bröd dessutom, det ni!) med ost på och ett glas juice till det. Nu sitter jag på jobbet och har en lucka tills lunch så jag har ätit en clementin. Till lunch ska jag äta makaroner och köttbullar och jag hatar det! Uäääh!

/A

3. Mina föräldrar

Nu ska jag skriva lite granna om mina föräldrar. Ska inte vara allt för långdragen, men vi får se vad jag kan skrapa ihop :)

Vi börjar med min mamma, hon heter Ann-Kristin Arvidsson fd. Tvärberg. Hon är född 30 maj 1967 och uppväxt i Segersta som ligger utanför Kilafors. Där gick hon i skolan 1an-6an och gick sedan på Granbergs skolan i Bollnäs 7an-9an. Efter det gick hon på Torsbergsgymnasiet i 2 år. Hon har jobbat inom en rad olika saker fram tills idag. Hon har bland annat jobbat på ICA, Konsum, på Sibylla, som dagmamma, på dagis, haft företag, sen har hon även jobbat i Sibokiosken (nuvarande Sibo grillen). Idag jobbar hon som lokalvårdare på Stråtjära skolan och dagiset där. 

Min pappa heter Tony Arvidsson. Han är född 24 december 1959 och uppväxt i Sibo som ligger strax intill Kilafors. Han gick på Lilltjära skola 1an - 6an, sedan på Granbergs skolan 7an-9an, han gick aldrig gymnasiet pga. att han fick jobb på Sågverket i Lilltjära. Där jobbade han ett bra tag tills de lade ner verksamheten och då började han som truckförare istället. Efter det så utbildade han sig till lastbilschaufför så har har kört lastbil för ICA, posten, tvätten och nu i dagens läge så kör han timmerbil.
När mamma var 15-16 år så träddade hon pappa och då var han 23-24 år. De flyttade ihop med varandra och flyttade till en lägenhet i Sibo. När de väntade mig så flyttade de till Holmsveden, där min pappa bor än idag. Mamma var 24 när hon fick mig och pappa 32. Sedan fick de 3 barn till, mina bröder. När jag var 14 så skiljde dom sig och mamma flyttade till Stråtjära. När jag var 15 så skaffade mamma en ny karl vid namn Jimmy Boberg. Våren 2009 flyttade de till ett hus mitt i Kilafors med 9 rum o kök. 

Mina föräldrar är nog de bästa föräldrarna man kan tänkas ha. I alla fall enligt mig, eftersom att de är mina föräldrar. Jag tror att alla föräldrar är unika, och mina är inget undantag. Jag har haft en jättebra uppväxt och jag känner att jag saknar ingenting från min barndom mer än att jag inte fick någon syster, haha! ;) De ställer alltid upp och det går att prata om nästan allt med dem. Jag älskar dem obeskrivligt mycket och jag vill aldrig mista dem! De är bland det bästa jag har i mitt liv. 

Tack för att ni finns!
Jag Älskar Er!




/A

Step Up 3D

Måste bara säga att Step Up 3D var en kanon bra film! Har dock inte sett den förrän nu, men väntar man på något gott, väntar man aldrig för länge! Såg den dock inte i 3D, men grymt bra ändå!

Men denna film var grymt bra pga. att man rycks med i filmen och man känner av situationerna i filmen. T.ex. när de är ledsna eller besvikna så känner man det, men när de istället är glada och dansar som aldrig förr så blir man alldeles varm och glad och man vill bara ställa sig på vardagsrumsgolvet och shake:a loss! :D
Jag ger iaf. denna film 5 av 5 möjliga.. rumpskakningar eller någe!? x) haha!

2. Min första kärlek

Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka denna punkt. Vet inte om jag ska tolka det till en människa, djur eller en sak man har. Men jag tolkar detta till en människa i alla fall.

Min allra första kärlek jag hade vad på lågstadiet. Tror det var när jag gick i 2:an eller nått. Då blev jag "ihop" (som man sa då i den åldern) med en kille som jag känner än idag vid namn Rasmus Marken. Om jag kommer ihåg rätt så var vi tillsammans 7 eller 8 gånger under hela låg och mellanstadiet. Kommer även ihåg att folk brukade jävlas med oss och säga att vi skulle vara tillsammans hela livet och skaffa 8 barn och en jädrans massa djur och bo på en bondgård. Båda hade ju djur så det räckte och blev över hemma och vi har alltid varit djurkära om man säger så. Så det var väl därför vi blev lite retade för det, haha! Jag tror även att jag var ca. 1-1,5 huvud längre än vad han var också. Men i dagens läge så är jag kortare, haha! Rasmus är i alla fall en riktigt snäll och bra person :)

That's it!

/ A

1. Presentera mig själv

Jag heter Anntonia men är döpt till Elin Anntonia Mari Arvidsson. Jag har alltid, så länge jag kan minnas, haft smeknamnet Nona inom familjen. Det uttalas "Nååna" typ. Det är bara de i min familj och vissa i min släkt som har använt det smeknamnet och pga. att jag inte har tyckt om det så har inte mina kompisar fått kalla mig för det, haha! Men nu de senaste åren har jag börjat gilla det mer och mer. Det finns någon charm med smeknamn ändå. 
Jag är född den 23 juni 1991. Så jag är 19 år men det är inte långt kvar tills man är 20!

Jag har 3 mindre syskon, alla bröder. Jimmy Arvidsson 17 år, Olov Arvidsson 15 år och Albert Arvidsson 10 år. Men har även två plastbörder vid namn Thomas Boberg 24 år och Tobias Boberg 15 år. Thomas och Tobias är söner till min mammas sambo med de bor nere i Göteborg. 

Mina föräldrar heter Ann-Kristin Arvidsson & Tony Arvidsson. Men de har varit skilda i ca. 4 eller 5 år, har tappat räkningen? Men mamma har behållit Arvidsson som sitt efternamn. Mamma har nu en ny sambo vid namn Jimmy Boberg. Mamma bor i Kilafors och pappa i Holmsveden.
Min bästa vän är nog Louise Liljegren. Vi har samma humor och gillar i stort sätt samma saker och musik. Jobbar ju även med henne. Det går inte en dag utan att vi flabbar runt på luncherna och skrattar som galningar. Men sen har jag ju mina ädelstenar kvar hemma i Bollnäs trakterna, Andriette Norling & Tobias Björk. De två är nog bland de trognaste vänner man kan ha. Saknar dem när jag är nere i Örebro faktiskt.

Jag är född i Bollnäs men uppväxt i Holmsveden. En pyttig by, ca. 3 mil utanför Bollnäs. Där har jag bott i nästan hela mitt liv. Men när jag va 16 år och skulle börja gymnasiet så flyttade jag ner till Örebro för att gå Frisörlinjen. Efter 3 år på gymnasiet så tog jag studenten och var gladare än någonsin. Flyttade ihop med min pojkvän Matti Luoma-Pantti i en etta på 42kvm och blev en Närking. Har varit Närking sen i Juni/Juli 2010.
Jag blev kvar i Örebro pga. att jag skulle börja jobba som frisör på en salong i Frövi som Louise tagit över. Salongen heter i alla fall Salong La Fayette och ligger väldigt centralt. Om jag blir kvar i Örebro/Frövi i framtiden återstår att se. För någon gång vill jag hem till Hälsingeskogarna igen.

That's how I do it.

/ A

Lista

Ja då tänkte även jag försöka mig på en sån här lista. Börjar med den lite senare, har dock inte tid nu.

♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Mitt rum.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Min framtid.

Watch

Tänkte bara visa min nya klocka som jag köpte på Clas Ohlsson för 129 värda riksdaler. Jag gillar den skarpt! Funderar på att köpa en till men i en annan färg ;)

Måndag.. det säger väl allt?

Jahapp.. då vare måndag igen. Behöver jag säga mer? Har sovit som en kratta inatt, varmt så inåt h*vete och vaknat hundra ggr och haft skitsvårt att somna om. Och när man väl somnar så drömmer man askonstiga drömmar som t.ex. att jag är med barn och får missfall och ut kommer en.. läsa noga nu.. en FISKPINNE !? Hur sjuka drömmar får man ha egentligen?

Vaknade iaf. 06.45 men snoozade till 07.30. Vaknade igen och fick kasta mig in i duschen, sminka mig, käka frukost och sen åka iväg till jobbet. Känner att jag har varit på sisådär superhumör idag..NOT.

Börjar även komma in i en ännu en till deppretion  tror jag... Har varit glad ett tag nu och inte tänkt så mycket på allt runt omkring, men nu börjar det komma tillbaka sakta men säkert igen.. Det suger vill jag lova. Det är så j*vla tråkigt att känna så som jag känner eftersom att jag inte vet vad jag ska göra.. Allt är så j***vla komplicerat. Hatar det. Önskar att det kunde få bli lite lättare och gå mot ljusare tider snart, bara för ett tag. Orkar inte med allt det mörka och alla tunga tankar och funderingar.. 

Jag kommer nog inte stanna länge till, tror jag...

3-1-11

Jaha, så var 2010 över och nu får vi börja vänja oss att skriva 2011 istället. 
Nyår firades hemma hos Madde med massa trevlig folk! Hade så fruktansvärt kul den kvällen!
Tack till alla som var med och gjorde den kvällen lyckad! :D

Men dessvärre så fick jag besöka akuten efter tolvslaget.. Mitt hjärta failade igen.. Kommer ihåg att jag gick med Louise och Matti och att jag fick så fruktansvärt ont i bröstet. Sen däckade jag, troligen, eftersom att jag inte kommer ihåg mer efter det förrän jag vaknade upp på sjukan. Har fått höra av Louise m.fl. att jag slutade andas där ett tag och de kunde inte hitta någon puls på mig heller så de fick köra hjärt-och lungräddning. På sjukhuset så tog de EKG och blodprover med världens största kanyl.. fasen vad ont den gjorde. Men alla värden visade bara positivt så jag fick åka hem igen efter ca. 1,5 timme.. 
Idag mår jag bra, men jag känner mig inte helt 100%. Liknande händelse hände ju mig för några veckor sedan också, men inget "fel" kunde hittas då heller.. Men NÅTT fel måste det ju vara, annars skulle väl inte detta hända? Usch, jag hatar det här...
Men tack till alla de som ställde upp för mig i fredags, det betyder ska ni veta! <3

Det blev iaf. ett bra slut på året men inte en så fullt bra start på det nya.
/ A
2010
2011...

RSS 2.0