Helg!

Wihoo! Äntligen helg! Sitter just nu på tåget upp till Hälsingland och fifan vad jag hatar att åka tåg! Så grymt, fruktansvärt tråkigt...
Men jag ska i alla fall träffa Monica i helgen och prata om när jag ska börja jobba hos henne och så. Ska även klippa hela familjen, de började tydligen bli långhåriga! haha! Skönt för dem i alla fall att jag kommer hem och kan klippa dem regelbundet framöver, haha ;)
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för jag har så grymt tråkigt här på tåget.. Men jag uppdaterar kanske mer i helgen om jag hinner :)
/ A

Torsdag

Jahapp, så var det torsdag igen och imorn är det fredag och det betyder att jag åker upp till Hälsingland över helgen! :) Ska bli skönt att få komma hem ett tag igen. 

Tänkte även berätta nu att jag ska börja jobba hemma i Hälsingland fr.o.m. 1 Juni iår, ev. tidigare. Ska börja jobba på Frisyrsmedjan hos Monica i Stråtjära :) Så då är det bara att ni kommer dit och gör er fina! ;D
/A

Tisdag

Det är vääääldigt dålig uppdatering här. Men så kan det vara när man har varit sjuk och inte orkat göra någonting. Men i onsdags förra veckan så fick jag penicillin mot min öroninflammation och bihåleinflammation, hade ju början till halsfluss också så jag fick nån dunderkur tydligen. Men jag har fortfarande fruktansvärt ont i bihålorna.. Hoppas att det går över snart.
I helgen så ska jag hem till Hälsingland och slappa men även prata lite business, mer om det kommer jag ta senare.
Har inte så mycket mer att tillägga nu så ni får ha en bra dag! :)


1 vecka.

Ja nu har man varit sjuk i över en vecka.. Så fruktansvärt drygt är det! Usch.. Hoppas på att man börjar på att bli bättre nån gång.

Men men, det har i alla fall kommit något possitivt med denna dag! Men jag kan därimot inte säga vad det är, inte än. Det kommer så småning om :) 
Känns som att det har börjat vänt för mig nu, det börjar gå åt rätt håll verkar det som! Finally!

Ha en bra alla hjärtans dag nu! <3



Sjukling

Näe usch o fy, nu har jag varit sjuk sen i måndags. Verkar aldrig komma till ett slut med det här. Först så fick jag feber och ont i halsen, trodde det var halsfluss men det fick jag konstaterat av sjuksköterskan igår att det inte var.. Hatar läkare över huvudtaget också för övrigt.. Så fick gå hem igen och knapra mina ipren och efter att jag kom hem så fick jag öroninflamations-"attack". Kul? Nej. Och som grädde på moset så fick jag mensvärk också... Suck. Nu har visserligen febern gett med sig lite granna och jag känner inte av örat lika mycket, men nu har jag en jävla hosta istället. Blir så less!

Nej nu orkar jag inte detta längre, nu vill jag bli frisk så nu går jag och tar en ipren och en mucoangin och slänger mig framför tvn !


Tisdag

I helgen var jag hem till Hälsingland. Det har varit riktigt skönt vill jag lova! Åkte hem på torsdag-eftermiddag och var tillbaka i Frövi på måndag morgon. I fredags så va jag med mamma, Jimmy och Olle till Söderhamn en sväng, efter det så åkte jag hem till Tobbe och umgicks med han ett tag :)

På lördagen så gick jag upp vid halv 9 på morgon för att gratulera lillebror som fyllde 11 år. Efter det så ställde jag mig och gjorde i ordning 2 smörgåstårtor och en vanlig gräddtårta. Det tog någon timme vill jag lova, men de blev riktigt lyckade! :) Senare på dagen blev det kalas och när alla åkt hem så gjorde jag mig i orning för att dra på förfest hos Stephanie och sedan vidare mot Tuppenz och se Hardcore Superstar. Men jag fixade även mamma innan pga. att hon skulle iväg på en fest i Kilafors, hon fick lite 80-tals tema eftersom att de skulle klä ut dig! Lördagskvällen var riktigt rolig och jag var väl hemma runt halv 3 på natten men satt vaken till 4 ungefär, haha! Just ja! Jag fick hålla i en orm på förfesten också! Jag hade aldrig gjort det om jag varit nykter vill jag lova, haha! (Bild finns längre ner!)


Söndagen så vaknade jag runt 11 och var lite småseg hela dagen. Var till farmor och farfar och klippte dem en sväng och sedan gick jag hem till pappa igen och slöade framför tv tills en kompis kom förbi nån timme :)

Det har varit fullt upp under hela helgen i alla fall. Men nu är man tillbaka till verkligheten igen...Suck.

/A

9. Min tro

Jag tror inte på någonting som har med religion att göra.. Jag tror på ödet, att saker händer av en anledning. Mer behöver jag inte skriva om det!

/ A

RSS 2.0