Söndag

F*siken va fort helgerna går! Känns som att jag inte har hunnit gjort nånting.. Men men.. 
I fredags var jag och Louise ut på krogen och skakade rumpa och det var ganska roligt! Träffade lite folk som man inte har sett sen studenten :) Stort plus på det i alla fall. 

Lördagen gick jag upp vid 8 för att bege mig till jobbet och göra en bruduppsättning på en tjej som skulle gifta sig och det gick riktigt bra faktiskt! Blev riktigt nöjd med vad jag lyckades åstadkomma. Efter det så åkte jag hem, åt mat och sov sedan middag i typ 2-3 timmar, gud va skönt det var! Har inte sovit middag på år och dar känns det som. Men var inte vaken allt för många timmar efter det för jag somnade ganska tidigt iaf.

Idag så har jag varit iväg och städat, håller på med tvätten nu (ska väl ner till tvättstugan om ca. 15 min) och sen så har jag till och med tagit mig i kragen för att göra i ordning en köttbit som jag fick av mamma förut. Den ska koka i 3 timmar.. so 1 hour left to go! Känner mig riktigt huslig av mig idag, haha!

Gud vilken tråkig text detta blev känner jag.. men har fan inget vettigare att skriva om!?
Fox (kattungen) är på världens bushumör just nu.. vette fan vad han håller på med för han springer runt här i lägenheten som en galning och ser ut som en lite häst när han springer, HAHA!

Näe, det verkar inte bli vettigare än såhär så ha det! :)
/ A

Övningskörning

Idag har jag haft min första körlektion och det gick kalasbra :D Bättre än förväntat faktiskt ^^

Så nu är jag taggad till tusen! Wohoo!


Jobbar

Just nu sitter jag här på salongen, har precis gjort en provuppsättning på en tjej som jag ska fixa på lördag inför hennes bröllop :) Kommer bli skoj! Tror det kommer bli riktigt bra och hon verkade väldigt nöjd med idén och själva uppsättningen :)
På tal om att jag är på salongen så är ju detta min 5:e jobbvecka (!?), det är ju helt sjukt att tiden går så himla fort! Tyckte inte att det var länge sedan vi började jobba jag och Louise.. Men men, det är väl så när man har roligt, tiden går fort!

Jag undrar vad som händer mer i helgen än att jag styla bruden på lördag..? Jag är sugen på en till utgång, förra va ju super! :) Va länge sedan jag hade det så roligt! ;D

Men nu ska jag fortsätta jobba, tänkte även att jag skulle bjuda på en bild från förra veckan på mig och louise ;)

Street Cap

Nu äre så att jag är på jakt efter en snygg street-keps.. Hittade en skitsnygg för ett tag sedan MEN jag kommer inte ihåg från vilken sida det var.. Jag preentade en bild på den förut men kom inte ihåg att lägga den i mina favoriter.. DAMN IT! Här är en bild på den iaf:


Men jag har hittat några andra snygga kepsar från Ridestore, men dock inte lika snygg som den ovan.. Men jag vill ha lite kommentarer på vilken ni tycker ser bäst ut av dem :)

Vet ni någon annan sida med streetkepsar än Junkyard, Stayhard, Ridestore, så säg gärna till! :)




Thoughts..

Sometimes I wonder, probably too much ..
For the things that is unattainable, things which are forbidden to even think of ..
Sometimes I feel inadequate, yet so damn good .. but still not.
I do not know what to say, how to explain or even how I should get the words out of my mouth ..
I just feel ambivalent, half-broken, want nothing whatsoever .. but still not.
Sometimes I think too much, too much on things that I can not reach ..
But there is no one who could understand if I could manage to get the words out of my mouth because I do not know how to say it ..
I guess I can only say that no one will ever understand what I write or say, for my brain says one thing but my heart says another ..
Sometimes I wonder how I ever be able to explain ..
I hate to think too much ..


A

RSS 2.0