Awesome!

Fredag och jag är sjuuukt trött efter gårdagens konsert med Within Temptation. Linus, Linnéa och jag var väl hemma runt 02.00 inatt, trött som ett as, och sedan upp vid 08.00 igen för att dra iväg och jobba! Men det var lätt värt det! Grymma var de i alla fall! :D 

Så idag jobbar jag till 14.00 ungefär och sen ska jag hem och städa och grejja lite för senare ikväll så ska jag och Linus ta en tripp till Gävle för att hämta Louise som kommer upp och hälsar på över helgen! AWESOMENESS !! Mycket bus kommer det bli i helgen! ;D hähääää!

Här är en liten bild från gårdagens konsert som jag har lånat av Linnéa :)


Konsert

Torsdag idag, jobbar till 12.00 idag för sedan bär det av till Stockholm med Linus och Linnéa för att gå på konsert i fryshuset. Within Temptation är det osm gäller ikväll ! Blir nog awesome! :) 

Imorn kommer även min lilla Louise Laman Liljegren hit!! Kommer att bli AWESOME !! Som jag har längtat kan jag säga! :D Ska hämta henne i Gävle på kvällen och sen får vi se vad helgen har att erbjuda! ;) hähähäää!


Måndag

Sådär nu har man överlevt denna helg också då. Näe men det har varit en riktigt skojig helg faktiskt. 
Fredags så fyllde ju Linus år så då va vi ut och åt med hans familj på Akropolis i Bollnäs. Jättegod mat var det!
Lördagen så förberedde jag och Linus med att blåsa ballonger och göra jellyshots till festen senare på kvällen. Det var också riktigt roligt, mycket skratt, dricka och flams blev det iaf :) Men under natten började jag må riktigt dåligt av någon konstig anledning... hmpf? Men men, vi sov till klockan 14 dagen därpå så det blev bara en riktig slappsöndag! Vi gjorde inte många knop den dan, haha :)

Det var en rolig helg och nu är det måndag igen. C ya!

Snart är det fredagsmys, om det så är det sista jag gör!

Nu är det fredag och jag har jobbat färdigt för denna vecka! Skönt. 
Om ett litet tag så ska jag dra iväg till Bollnäs med Linus och hans familj för vi ska fira honom för att han fyller år idag :) mys!

Slänger upp en dålig bild på min outfit för idag också btw.. C ya next time!

Ignore the messed up room btw..

Torsdag

Tjolahopp i blåbärsskogen!
Idag är det Torsdag och det betyder att imorn är det fredag och helg! Wihoo! 

Denna dag känns som att den kommer att gå extremt segt fram, usch.. Kan inte tiden bara ruuuuusa förbi istället!? Idag iaf.
Imorn fyller Linus år så då ska vi ut och äta med hans föräldrar och syskon så det kommer nog bli mysigt :) Lilla pluppen blir gubbe stackarn, hela 22 år! Haha ;) 

På tal om Linus så skrämde jag skiten ur honom igår! Haha gud va kul det var! Jag höll på och kittlade honom som bara den innan vi skulle sova och sen skulle vi gå och borsta tänderna. Jag smet ut före honom från mitt rum och gömde mig under biljardbordet som står utanför mitt rum på övervåningen. När han kommer och går förbi så sträcker fram handen och nyper honom i benet och han hoppade tamejfan högre än biljardbordet och skriker som en tjej! Hahahaha, herregud vad jag skrattade!! Fick nästan ont i magen, hahaha!

Nej nog pratat om det, förlåt pluppen men det var faktiskt riktigt roligt! ^^

Vad ska jag göra idag då? Idag ska jag jobba, försöka städa lite här på salongen också, sen hem och göra nånting.. men vad vet jag inte.. Får väl se om jag kommer på någe.
Men nu har jag inte tid med detta längre. Vi höres när vi synes!

/ Anntonia

Saxigt

Har beställt nya saxar till jobbet nu. De är grymt snygga tycker jag! Så nu känner jag att jag är riktigt "eggad" på att få inviga dem till veckan! ;)


Wardrobe of Awesomeness !

Nu är min garderob färdigmålad ! Den blev riktigt sweet om jag får säga det själv! ^^ 
Har ingen förebild men den var iaf riktigt tråkig och vit, usch!



(färgen har dock inte riktigt torkat på bilden, därför det blänker)



RSS 2.0