Thanks for the memories

Jahapp, nu sitter man i en bil och rullar hemåt med sista flyttlasset från Örebro.. Känns väldigt tungt måste jag erkänna. Men men, what to do liksom? Huvudsaken är att jag mår bra igen och även folk runt omkring mig. Kommer att sakna Örebro väldigt mycket. Det värker lite i hjärtat faktiskt när man tänker på att man inte kommer bo där längre och inte kan åka ner så ofta och hälsa på alla underbara människor där nere som man lärt känna.. 

Jag har haft så fruktansvärt kul under de 4 åren jag bott i Örebro men det går bara inte att beskriva med ord. Är så glad att man har lärt känna så många härliga människor, ni kommer alltid att ligga mig varmt om hjärtat! Jag ska försöka komma och hälsa på så ofta jag kan, LOVAR! Har så mycket fina minnen från den här tiden och det finns inget som jag kommer att glömma.

Alla er som jag lärt känna under den här tiden ska veta en sak och det är att jag älskar er allihopa!

Thanks for the memories and i'll will never forget you! <3 
But remember, you do not get rid of me so easily! ;)



Summer End

Nu känns det verkligen som att sommaren är på väg att ta slut.. Mörkt på kvällarna och riktigt kallt under kvällar/nätter. Usch! Är ju knappt varmt på dagarna längre.. och det är mer mol än sol nu också tycker jag :/ Dåligt!

Men men, den här sommaren har gått otroligt fort tycker jag! Men jag har ändå hunnit med rätt mycket, både bra och dåliga saker men jag är lika glad för det! :) Jag mår bra och trivs med min tillvaro så jag ska inte klaga! Va länge sen jag va såhär glad som jag är i nuläget :) 

De har helt enkelt varit en händelserik sommar 2011. Om man jämnför med mina senaste sommrar så har det inte varit någonting i jämnförelse med vad jag har hunnit göra och varit med om denna sommar! AWESOME!


RSS 2.0