Fredag..

Shit! Det är ju fredag idag! Igår trodde jag att det skulle vara onsdag eller nått.. Herregud vad tiden går! Skönt med helg iaf! :) 

I onsdags kom Linus, hans lillasyster Linnéa och deras mamma Monica hem från Thailand. Jag blev så glad att jag nästan grät! När Linus kom innanför dörren så kände jag knappt igen honom!? Hade en stilig hatt och ett linne på sig och var ju brun som en pepparkaka. Inte kom jag ihåg att jag hade en sån snygg karl!? :D efterlängtad var han iaf! ^^ 
Fick även lite presenter från Thailand, (jag som sa till att jag inte skulle ha något!?). Fick en jättefin fotoram med elefanter, en ny plånbok (med huuur mycket plats som helst i!), en t-shirt och ett linne. Allting va så fint! Det tackar jag så himla mycket för mina gofisar! :) <3

Längtar tills jag slutar jobbet idag så jag får åka hem och gosa igen! ^^ <3


En bild på t-shirten jag fick av älsklingen, så himla söt! :) (Synd på dålig kvalité och pose bara..)


Onsdag

Onsdag idag och det betyder jobb. Jobbar mellan 13.00 - 20.00 idag. Har fullbokat så förhoppningsvis så går det fort! 

Jag är så j*vla glad idag! Linus kommer hem från Thailand! :D Han har varit borta 2 veckor nu. Första veckan gick så fruktansvärt sakta.. Men den senaste veckan har gått hyfsat fort så det tackar jag för :D Åh jag vill att klockan ska va 20.00 redan nu!!!


Nymålad säng!

Tog mig ann att måla om min sängram häromdagen. Har satt ihop den för lite bilder, men det svarta hade inte riktigt torkat helt pga. att det bara var ca. 13 grader varmt uppe på mitt rum hos pappa.. suck.. Så nu ligger de delarna på tork nere i pannrummet. Men här kommer lite före och efter bilder på sängen iaf :)

Före:






Efter:






12-01-16

Idag är det måndag men jag är ledig idag och imorgon, jobbar ons-tors-fre. På onsdagkväll kommer Linus äntligen hem efter sina 2 veckors långa semester i Thailand !! Ska bli så skönt att få hem honom! <3 Har tagit hand om hans katter under tiden han har varit borta och idag så va jag dit och bytte i kattlådan också passade jag på att städa lite grann när jag ändå höll på :) Tänkte kan va skönt för honom att få komma hem och slippa städa på en gång ^^ Stökkatter! haha :)

Har även varit iväg och solat idag med mami. Det var riktigt skönt, mina eksem kilar inte lika mycket efter det heller. Men jag kommer väl ändå vara blek som en fis om man ska jämnföra med Linus när han kommer hem -.- "Tjena albylen!" men men.. snart sommar ;)

Torsdag eller fredag så ska jag iväg och träffa min ev. nya revisor också. Orkar inte hålla på och bokföra allt själv nu längre. Mycket skönare att ha någon som kan göra det åt en :) 

Har nog inte heller sagt att jag ska få ta över salongen som jag jobbar på i slutet av maj pga. att hon jag hyr stol av nu ska sluta :/ Tråkigt att hon ska sluta förstås men det kommer nog att gå bra ändå! :)

På tal om annat.. så funderar jag på att färga håret mörkt igen. Men jag är osäker för nu har jag ju fått till det röda jag ville ha, men känns på nått vis som att mörkt är min grej även fast jag trivs bra i rött. BESLUTSÅNGEST.


Vitt

Tisdag och det betyder att imorn är sista jobbdagen för denna vecka, sen jobbar jag inte förrän onsdag nästa vecka och då kommer älsklingen hem från Thailand! Så jag hoppas att morgondagen och de resterande dagarna går riktigt fort nu! :D

Men på tal om annat så håller jag på och målar om min sängram. Från någon ljus träfärg med gråa detaljer till vitt med svarta detaljer. Ska även försöka få ditt någon svart text på själva gaveln också är det tänkt. Lägger upp före och efterbilder när det är färdigt! :)

Jag har även kommit på att jag skulle vilja gå en bartenderkurs på 4 veckor i Rhodos. Tycker det verkar asroligt! Men jag vet inte om jag skulle vilja dra iväg på det själv utan jag skulle gärna vilja få någon med mig i så fall. Så om nån är sugen så säg till vettja! :D

Det här blev ett väldigt blandat inlägg må jag säga.. men måste man skriva av sig så måste man! 
Men nu blire iväg och släppa in och mata katter! :)

C ya!


Vi har nåt stort på gång...

Söndag idag. Det är kallt ute och jag ligger inne i sängen och fryser "ärslet" av mig! Hua.. Imorn är det måndag och det betyder, kliva upp tidigt, jobba, och så är det 9 dagar kvar tills Linus kommer hem! Wiho! Men tiden går då allt på tok för segt tycker jag. Men men.. :)
Måste bara få säga att han är den finaste människan på jorden! Älskar dig Linus! <3 
Längtar så fruktansvärt tills han kommer hem!

Vill förövrigt hissa en bra låt med Den Svenska Björnstammen - Svalkar vinden



Stil Companiet

Sitter här och bläddrar runt på Stil Companiets hemsida. De har så himla mycket fint och jag har fått lite idéer och inspiration om vad jag skulle vilja göra :)

Besök deras hemsida vetja! : www.stilcompaniet.se

Torsdag 5:e januari

Sitter på jobbet nu och har ingenting att göra för tillfället. Är sjukt trött idag och jag fattar inte varför.. Gick och la mig 21.30 igårkväll för att jag va så fruktansvärt trött och gick inte upp förrän 08.00. Men hoppet om att bli piggare efter en lång natts sömn gick såklart i stöpet.. Är trött som aldrig förr och idag är det 4:e dagen jag har ont i magen också.. Har jag börjat få en stressmage kanske? Nått fel är det i alla fall. Usch. 

Nej nog med klagomål nu.. måste försöka se saker och ting mer positivt nu känner jag.

3:e Januari

Ja nu är vi redan inne på den 3:e dagen på 2012.. Förstår inte. Det var ju nyss julafton? Sommar hade vi ju igår.. Herregud vad tiden går. Men men, så är det iaf.

Jul och nyår har varit helt suveränt i alla fall. Julen spenderades med familj och släkt och även Linus familj. Riktigt mysigt var det.
Nyår spenderade jag och Linus uppe i Sälen med hans kusiner med familj. Va framme i Sälen runt 21.30 tiden på fredagkväll. Lördagen va vi till Hundfjället och åkte lite snowboard och skidor allihopa. Senare på kvällen blev det revbensspjäll och klyftpotatis. Riktigt gott var det! Sen blev det att förtära lite alkohol i väntan på tolvslaget. Efter att vi skjutit raketer runt tolv så drog vi ut på krogen och dansade och hade riktigt kul tillsammans! Söndagen åkte vi hem runt 12-13 tiden för att komma hem hyfsad tid.
Det blev en riktigt lyckad helg med mycket skratt och trevligheter måste jag säga! Tack för det! :)

Idag åker Linus, hans mamma och hans syster till Thailand i 2 veckor.. Lagomt fuskigt. Jag vill också sola, bada och inte sitta här i skittrökiga-snöblask-sverige !! Känns tungt att han ska vara borta i hela två veckor, så jag kommer inte få se honom förrän den 18:e tror jag det var (?). Surt.  Får se vad jag hittar på under tiden. 


RSS 2.0