Hard weekend waiting for you!

Denna helg blir det att se Hardcore Superstar och dricka öl med en hel klan dalmasar!
Coming through!

Monday

Idag är det måndag och jag har varit ledig hela dagen. Så jag passade på att städa hela nedervåningen innan mamma kom hem och hon blev överraskad i alla fall :) Så ett plus i kanten för det.

Sitter just nu och väntar på att Linus ska komma hit så att vi kan gå och gymma en sväng. Så medan jag sitter här och väntar så kollar jag runt på lite skor och jag har hittat ett par som jag har suktat efter så himla länge men inte kommer ha råd med på ett bra tag framöver (jul-fan kom i vägen...) 899 riksdaler går de lös på.. Typiskt. Hittade även ett annat par som var riktigt snygga men de var också lika dyra.. Ännu mera TYPISKT. Typiskt, typiskt.. Määän.. tomten kanske kommer i år eller? Man kan ju hoppas!


Dessa skor är från Brandos.se

Dessa skor är från Heppo.se
*DRÄÄÄGGEL*

/A

Cravings.



Today's craving
KANDEE SHOP







Torsdag 19.52

Torsdag idag och jag har varit ledig hela dagen. Gymmade en sväng med Linus imorse och sedan gått en promenad med mamma såhär på kvällskvisten. Det var riktigt skönt att få röra på sig. Annars har jag inte gjort så mycket vettigt idag.. Kollat lite Fringe med Linus gjorde jag innan han åkte till jobbet också, grymt bra serie för övrigt!


Onsdag

Dagen började med frukost på sängen av älsklingen <3 Mys! Sedan gick vi och gymmade i nästan 1 timme. Skönt var det att få ut lite energi iaf.. sitter just nu på jobbet och har inget att göra just för tillfället så passar på att skriva några rader :)

Ikväll ska jag nog försöka ta mig en promenad, kanske vovven får följa med också om han är snäll ;) Vill egentligen gymma ikväll med men tar nog det imorn och tar en promenix ikväll istället :)

Vad händer denna helgen då måntro? Ingen aning än faktiskt.. Får se vad som händer, får ju iaf helg redan efter denna dags arbetspass så det ska bli skönt :) 

/ A

Brillor

Just ja! Glömde att berätta i förra inlägget att jag fick hem mina nya solbrillor idag! They are AWESOME! ^^
De skulle ha kostat 199:- men nu var det rea på dem och de kostade bara 60:- ! :D Ännu mera AWESOMEEE !!


Måndag

Ja då var det måndag igen. Denna måndag gick åt till att jobba, slå in julklapp och träna. Jobbade mellan 11.00 - 16.30 idag, sen åkte jag hem, åt, fixade en julklapp och va iväg och träna en sväng med mamma. Så just nu så sitter jag här och precis ätit en hemmagjort smoothie på Bollnäsfil, banan, hallon & blåbär. Mumma! :D

Att bero på träning så är jag sjukt taggad på att försöka komma iväg och röra på mig varje dag i veckan, sluta äta massa onyttigt och framför allt, håll i er nu.. SLUTA RÖKA! För nu j*vlar ska det bli andra bullar här. Trött på det här lata livet man haft nu sen man slutade med fotbollen... Usch, känner mig så äcklig ibland så att jag bara vill kräkas på mig själv. Men nu ska det bli ändring, det kan jag lova!

Men nu ska jag ta och varva ner lite med en dusch och sen spela lite the sims tror jag.
Sounds like a plan! ;)

C ya!

11-11-11

Idag är det Elfte november tvåtusenelva, alltså 11-11-11. Bara för att va dryg så satt jag och väntade till klockan skulle bli 11:11 tidigare idag också, hähäää! ;D 

Händer idag då? Jo ska jobba till runt 18-19 idag sen ska jag hem och förmodligen äta plankstek med Linus, mamma och hennes sambo. Blir nog lite Tr3 apor till det också! Namnam. Så det blir nog en rätt lugn kväll ikväll. 

Imorn ska jag försöka tvätta bilen innan det blir kallare ute.. Varför tvätta bilen i november? Jo, för nu råkar det va så att min bil ser ut som en jordhög som har varit och rullat sig på en leråker.. suck. Äckelbil. 
Ska nog även åka iväg och fixa en farsdag-present imorn också :) Kom ihåg att gratta era pappor på söndag nu!

Trevlig helg på er! :*



Tävling hos vadfanskajagheta.se

Är med på en tävling i Alexandra Johanssons blogg! :)


Watch out, fitness coming thru!

Ja då var första träningspasset avklarat! Jag och mamma har bestämt oss för att vi ska bli duktiga och träna. Ska bli skönt att få röra lite på sig igen och kanske komma i form efter ett lååååångt uppehåll. Men det har ju trots allt varit rätt mycket som stått ivägen så vi har inte haft möjligthet eller tid förrän nu.
Men som sagt:
"VI ÄR PÅ GÅNG, VI ÄR LADDADE VI ÄR TÄNDA" !! :D


Tävling hos Keela.se


1-11-11

1:a November idag.. Det betyder att det är 30 dagar kvar till december, då äre det inte långt kvar till julafton och nyår !? Vart sjutton tar tiden vägen !? Hinner ju inte med längre... 

Helgen har varit riktigt awesome i alla fall ! I fredags va jag och linus ner till Gävle och hämtade upp Louise som kom med tåget. Det blev myskväll med vin och godis och massa prat.
Lördagen hjälpte Louise mig att färga mitt hår rött igen och jag klippte henne lite granna. Senare var det bara att göra sig iordning för utgång med Linus och Jimmy. Det var faktiskt en riiiiktigt rolig kväll som slutade kring 4 (?) på morgonen. Haha! 
Söndag blev det äta pizza och bara slappa järnet! Vid 15 på eftermiddagen tog Louise tåget tillbaka till Närke igen :/ Men nu är det inte långt kvar tills vi ses nästa gång igen! :D Sista helgen i november smäller det! ;)


RSS 2.0