Tisdag

Nu äre tisdag och helgen som var har varit rent ut AWESOME !! I torsdags fyllde jag 20, tog "system oskulden" och fick en massa bra grejer och pengar och Louise kom upp för att stanna över helgen! :'D Vi åt lite tårta och gjorde iordning jellyshots med Linus, Tobi & Anna som vi skulle ha till fredagens roligheter!

Fredagen jobbade jag på förmiddan i några timmar, sen bar det av hemåt för att göra oss iordning för kvällens fest som blev kanonkul ! J*vlar vad roligt vi hade :D Tack till alla som var med och gjorde min kväll ! <3

Lördagen så blev det bakispizza för min, louise och linus del och sen blev det bara slappa hela dagen för att senare på kvällen mysa med lite öl, vin & choklad.

Söndagen så skjutsade vi ner Louise till Gävle för att hon skulle tillbaka till Örebro igen. Så tack för den här helgen stumpan! :D <3 Nästa helg kommer jag ner till dig istället ;) 

Jag har upptäckt att jag är helt slut om kvällarna när jag ska lägga mig pga. att jag har fått så fullt upp sen jag flyttade hem!? Det är jobb och man umgås med så mycket gamla kompisar, sjukt roligt! Har även varit iväg och fiskat en väldans massa gånger också. Fick upp 3 gäddor och en abborre när jag var iväg med linus och min lillebror för nån vecka sen :D AWZUM !
På torsdag blir det förmodligen/förhoppningsvis Leksands Sommarland med Linus, Steffi och Jimmy. Kommer nog bli skitkul eftersom att jag inte varit dit sen jag gick i 4:an tror jag? :D

Så det finns lite planer för den här sommaren också även fast jag inte har någon semester ;) hähäää!

Men nu har jag inget mer vettigt att skriva så.. HEJSVEJS!
PÖSS


btw.. gjorde en liten beställning från junkyard tidigare idag också. Bl.a. linnet som är på bilden under och lite annat, Aweeeeesome! Hoppas att det kommer fort! ;D HÄHÄÄÄÄ !



20 år !

Woho! 20 J*vla år idag då! :D Shit vad gammal jag blir! Nu får man ju gå på systemet också.. så nu har man ju inget mer att se fram emot längre!? :o Tror jag stanna här ;)


Those dreams...

There is so much I would like to have said
As much as I will never get to tell ..
It is only to think back to the good that was
That it once was so perfect
But nothing lasts forever
Not even the finest memories will last forever
We all will disappear one day
Your memories will be forgotten
No one knows what you have experienced, your memories
There is only you who will live on in them forever
Those dreams, they keep me awake...

Just smile

At some point it all ends
If it's good or bad, as evident with time.
Hopefully all ends well in the end
Life comes to an end, love ends, everything has an end
Some day we are all there ..
You usually have only one chance,
Do everything you can for a happy ending



You'll always have a piece of my heart with you where ever you are <3

Onsdag

Yes, nu är det onsdag och nu har jag snart gjort färdigt för denna vecka. Nästa vecka jobbar jag tis, ons och tors (på min födelse dag!?) Så på torsdag (23:e) ska jag inviga systemet efter jobbet, haha! ;) Och sen på fredag (24:e) äre fest hos mig! :D

Min lilla älsklings-Louise kommer upp över den helgen också, finally! :'D Som jag har saknat den bruden! Är ju iofs. bara en månad sen vi skildes åt i Frövi men känns som en vecka bara för att tiden rinner iväg!? Men det ska bli grymt kul att hon kommer upp och flummar runt med mig! :D Har saknat dig bruttan! <3

Jag måste bara skriva att jag är GRYMT sugen på att åka till Leksand Sommarland i sommar. Har fan inte varit där sen jag var liten!

Näe nu har jag inte tid med detta längre! Nu tar jag helg! :) PÖSS!



Louise & Jag på våran student 2010 <3

Måndag

Ja nu var det ett tag sen jag skrev här märkte jag.. sämst på det här jag! Men jag tänkte väl ta och berätta lite om vad som hänt under de senaste veckorna iaf!

Jag har ju börjat jobba hemma i Hälsingland på Frisyr Smedjan som ligger i Stråtjära. Så är inne på min 3:e vecka nu och det känns riktigt bra faktiskt! :D Har nog inte varit såhär glad på jag vet inte hur länge! FINALLY a happy face again! Har gjort balfrisyr och grejer med, AWESOME!

Jag har träffat en maaaassa gamla vänner som man inte träffat på flera år och det känns hur kul som helst att man har kommit hem och får träffa alla igen! :D Jag har nog saknat Hälsingland mer än vad jag har trott ^^

Jag tvättade bilen förra helgen men 2 dagar efter var den lika skitig igen så jag kanske ska ta och tvätta om den igen nu när det har regnat och pollen har försvunnit lite mer :P Får se om jag är så pass duktigt att jag orkar göra det eller inte ;) Haha!

Jag har badat 2 ggr på en vecka också (!?). Herregud det trodde jag verkligen inte, har ju blivit värsta badkrukan på sista tiden :P Jag som var som fisken i vattnet förut!? ;o Men men, 2 ggr är iaf bättre än 0 :D

Har festat några gånger under den här tiden också, och varje fest har det alltid hänt någe. Som t.ex. ramlat ner från en soffa rakt ner på en flaska så att man fått blåmärke på röven, ramlat och satt sig rakt i en sophink så den blev helt "sop-slut" ;), spräckt ett par braller, badat och flummat runt! 

Har även varit och fiskat med Stiffy en sväng men utan någon fångst, men va iväg och fiskade med Linus och min lillebror häromdan och jag fick 3 gäddor och en abborre! :D AWZUUM! Fick flest fiskar av alla ;) Mohahaha!

Näe nu kan jag inte sitta här och skriva mer, inte ens hälften har väl orkat läsa det här osammanhängande inlägget :P Men men, NU har jag då uppdaterat så det heter duga iaf! ;D

Ha en trevlig dag i regnet! Pööööss!


RSS 2.0