Norrut

Just nu sitter jag uppe i Norrland (eller södra norrland är det väl egentligen) och gör ingenting mer än att jag väntar på att mamma ska komma och hämta mig här hos pappa. Jag åkte hit igår i alla fall och ska väl vara här till söndag tror jag. Någon som vill hitta på någe under de här dagarna eller? ^^

Jag har fått hem mina sneakers, som jag ska ha på studenten, från ABC-gruppen nu också och min studentmössa skulle väl komma den här veckan någon gång. Nice! Varför jag har valt att ha sneakers på studenten är för att jag inte kommer orka springa runt i klackar HELA dagen. Thats it.


Tänkte även slänga upp en bild på mitt förkläde som jag köpte på frisörmässan (Elmia Inspiration 2010) i Jönköpning för någon helg sedan. Jag gillar´t skarpt kan jag ju säga! :D (Ursäkta den dåååliga bilden, men det får ni leva med)


Nu har jag inget mer att skriva om för tillfället, kanske kikar in en sväng senare idag!
Ha en bra dag! :)


Studentklänning

Jag sitter just nu och letar efter en studentklänning men det går inge vidare eftersom att jag inte riktigt hittar "den perfekta" klänningen.. Men det kan ju bero på att jag aldrig använder klänning så det är väl lite svårt att veta vilken modell som sitter bra och så... Men jag har i alla fall hittat 2 klänningar som jag funderar på, dock snarlika med ser ändå olika ut och det är olika materiel.

Så vilken tycker ni är finast?

Klänning från Style by Stars, 599:-, vit

Klänning från Style by Stars, 499:-, beige

Vet ni någon bra sida med klänningar? TELL ME ABOUT IT!
/ Anntonia

Uttorkad

Nu jäävlar får jag ta och skärpa till mig! Har ju inte bloggat på 2 veckor!? Herregud. Men jag ska faktiskt komma med en (dålig) förklaring, jag har inte haft tid eftersom att projektarbetet och massa annat plugg har tagit upp tiden och hela förra veckan låg jag sjuk och hade minst 39 graders feber! Men nu jävlar taggar vi igen! :D

Blir kanske utgång på tisdag med brudarna eftersom att det är påsklov nästa vecka och då åker jag m.fl hem så vi tänkte festa innan det ;D
Vart på frisörmässan i Jönköping i helgen och det var riktigt nice :) Jag köpte ett jättesött förkläde som jag ska ha när jag färgar/klipper (visar bild på det senare) och sen köpte jag lite olika hårprodukter från Hair Manya :)
Nu har jag inte tid att skriva mer för jag ska till bussen! Men jag ska försöka skriva lite mer när jag kommer hem :)
Ha en bra dag!
/ Anntonia

Lördag

Nu var det ett tag sedan jag skrev här.. men det har varit fullt upp hela veckan med massa plugg, projektarbete och möte! Har bara inte haft tid att blogga något. Igår så gjorde jag, Louise & Alex klart det sista med modellarbetet för projektarbetet, det känns skönt. Så nu är det bara att försöka pussla ihop boken på måndag, sen är det färdigt :) 

Tänkte att jag skulle visa alla före- och efterbilder när vi gjort klar boken men jag kan visa efterbilderna så länge :) Så får ni se förändringarna sen ;)

Så vad tycks? Har jag, Louise och Alex gjort ett någorlunda jobb än så länge då? ;P

(Alla modeller ska få bilderna så fort jag är klar med dem! )



P + G

Projektarbete idag och idag fick jag sitta modell ^^ haha. men det blev nice :) Rött, orange och svart = Me like! Lite ombyte sådär med orangea slingor i när man snart har varit röd i ett år :) Checka bilden nedan ^^

Gjorde även teoretiska gesällen idag och det gick väl hyfsat tror jag.. Är bara att vänta på resultatet nudå! ^^ Spänd! :)

Har suttit och pluggat lite granna nu också och det suger .. har verkligen en miljon grejer att göra nu känns det som! >_< fy och bläh på det..

Näe men nu ska jag gå och ta mig en macka tror jag :)

C ya!

Tisdag

Tisdagens uppdrag:

Projektarbete
&
Teoretiska Gesällprovet
 
Wish me luck today!




Måndag

Ja.. nu är lovet slut och allvaret har kört igång igen. Usch, jag hade gärna sovit till 11 idag men istället så fick jag kliva upp kl 06.30 ><  Fy sjutton.. Blev ingen vidare dag i skolan heller, hade ju bara 2 lektioner :P Så slutade 11. Efter det så följde jag med Louise hem till henne för att sedan fixa med lite grejer inför kommande projekt. Fick skjuts hem tillbaka till av henne och hennes pappa, det var snällt av dem :) <3

Just nu så har jag kollat på filmen: I taket lyser stjärnorna. Måste ha kollat på den till på onsdag då vi ska ha gjort en filmanalys på den. Ska även göra ett referat på den filmen eller vad det var..
Imorn har vi även det teoretiska gesällprovet! Herregud, hur ska detta sluta!? ;o Önska mig lycka till i alla fall för det lär behövas!

Men nu kan jag inte skriva mer pga. att dels måste jag plugga och dels för att jag har tagit Mattis dator som han verkar vilja ha tillbaka (; haha! 

Men ha det brao! (;

RSS 2.0