22-02-12

Onsdag idag och det är sista jobbdagen för mig denna vecka. Sitter just nu på jobbet och väntar på min kund som kommer kl. 14.00. Så passar på att skriva av mig lite här under tiden :)

Tänkte berätta om lite planer jag har under den närmaste tiden och framåt. Eftersom att jag ska ta över salongen jag jobbar på i maj, så ska jag troligen ner till ikea i helgen och börja köpa in lite nya grejer jag behöver till salongen. Tror det kommer bli riktigt nice när jag får fixa till det precis som jag vill! :)

Sista helgen i mars så kommer mina pinglor, Louise, Linn & Miranda upp hit och hälsar på för första gången! :D Louise har visserligen varit här några ggr men inte de andra två så det kommer bli awesome! :D

Två helger efter att min trio varit här så blir det en vecka i sälen med Louise och det kommer bli så nice!! En hel vecka med min babe och många dagar glidandes ner för backarna på brädan. Sounds AWESOME!

Samma dag som jag kommer hem från Sälen så blir det att dra upp till sundsvall med Linus, Mamma och hennes sambo för att ligga på hotell till dagen efter för då ska jag gå på en frisyrvisning med Joakim Roos. Här finns en länk till lite bilder från hans bröllopsfrisyr-visning förra året. Kanske blir en sväng på Birsta City när man ändå är där :)

Där var lite av mina planer framöver iaf! Längtar som en tok :D

Sen tänkte jag även bara tillägga att jag och Linus förlovade oss i fredags (17/2-12) för de som inte visste om det :) Tog även hem min dubbelsäng till honom i helgen. Så mysigt! Älskar dig babe! <3


Men nu har jag inte tid att sitta här och ordbajsa längre!
Cya!


Miss u guys

Saknar mina b-rudar så himla mycket!
Miss u guys! Love! xoxo








.

17/2 - 2012
Älskar Dig Mest Av Allt, Linus Andréasson ! <3


I´m the luckiest girl in the world!




New in the closet.

Beställde lite nytt från junkyard förra veckan som kom igår. HAPPY FACE!
(Var dessutom 50% på alla plagg jag köpte! Awesome.)








<3




Du är bäst! <3

RSS 2.0