Ny header!

Nu har jag varit riktigt duktig och gjort min första "riktiga" header som funkar x) har suttit i totalt 3 timmar och fipplat fram och tillbaka så nu är jag nöjd för stunden iaf! ^^ höhö! I hope you like it! (;


30/9 - 2009

Tjosan!

Idag äre sista dagen på september :o det är ju sjuk vad tiden går fort! Oktober imorn och det var ju för sjutton inte länge sedan det var sommar! >< gah! inte nog med det så har jag gått och blivit sjuk nu också.. typ feber och snoret bara rinner och jag känner mig allmänt äcklig...bläh på förkylningar säger jag då bara!

Va i alla fall till skolan i ca 1,5 timme och gjorde svenskaprov som gick åt hellskotta.. ush.. tkr inte att det är så intressant det där med realismen och allt det där så det gick väl som det gick.
Så nu sitter jag i alla fall här och känner mig lite hängig.. det suger..
Vilket klagoinlägg det här blev nu känner jag :o va ju kanske inte meningen, men sånna inlägg kommer väl med jämna mellanrum också antar jag ;)

På fredag blir förhoppningsvis krogen med Louise och allihopa om jag inte blir mer sjuk vill säga. Måste ju ta igen den här helgen eftersom att förra krogbesöket blev lite väl misslyckat tror jag ^^ höhö (a)

Jag ska ta och köpa mig Dust it pulvret från Osis nån dag också. Har tänkt köpa det flera ggr men jag kommer ju aldrig ihåg det! :o tror jag börjar bli senil... Men iaf, det är asbra iaf :D


Nu har jag väl inte så mycket mer att säga för idag ^^ 


 


24/9 - 2009

Tjosan!

Nu är man äntligen hemma efter en lång dag på praktik mellan 9-18. Det har varit en rätt lugn dag idag på salongen men ändå rätt skönt förutom värk i fötterna eftersom att stå i converse i 9 timmar kanske inte är någon höjdare ^^ hehe.

Imorn blire skola igen iaf, så då blire idrott och sen projektarbete. Blir nog mest chillkväll imorn också eftersom att jag, Matti, Johanna och Tobbe ska till Lisa och William på lördag på lite roligheter. Det ska bli skoj! :)

Min blogg iaf, är och kommer vara under uppbyggnad ett tag framöver så den är lååångt ifrån klar än, så var inte oroliga, det kommer! ;D

Men nu ska jag chilla vidare för att sedan besöka John Blunds land! ^^


23/9 - 2009

NY BLOGG! ^^




RSS 2.0