Teori

Hejsan hoppsan!
Den här veckan har det varit massa och åter massa plugg på körkorts teorin! Måndag-Tisdag-Onsdag var det teori från 17.00 - 20.00 på körskolan. Idag (torsdag) så var det ca 1,5 timme. Utöver det så har jag pluggat lite på jobbet (när jag haft en ledig stund), suttit ca 4 timmar på körskolan före och efter körlektion/teorilektion, sen är det riskettan på lördag och den är väl ca 4 timmar lång. Så sammanlagt kommer det bli omkring 19,5 timme med teori denna vecka (!?) Känner mig riktigt duktig! :)
Uppskrivningen och uppkörningen börjar närma sig men när det är tänker jag inte avslöja! ;)
.
Nu blev det mycket babblande om teori här så ska nog sluta med det, haha!
.
Tänkte även berätta att om ca 2 veckor så ska jag hem till Kilafors/Holmsveden för lördagen den 16/10 så ska jag på min kusin Annas barns dop :) Det är lille Vilmer som ska döpas. Här har vi en liten bild på sötfisen! ^^,

Här kommer även en rätt gammal bild på mig och Anna, haha ;D

Tävling

Jag har beslutat mig för att vara med i Thaitrash´s tävling för att pröva lyckan om att kunna vinna en fin Ingen-reklam-tack-skylt som hon har gjort med pärlor ^^
Sen så har jag dessutom hoppat över tröskeln 10 ggr jämnfota (på jobbet!?) som hon sa ;D haha!

Min motivering varför jag skulle behöva denna skylt är: För att jag får hem buntar och åter bunat med reklam flera gånger om dagen hem i mitt brevinkasst.. Det är flera olika "reklam-utkörar-bud" som kommer ungefär 2 ggr/dag. Lite tråkigt att komma hem efter jobbet och inte "hitta hem" i all denna reklam! Och då brukar jag tänka: "Tänk om man hade en snygg Ingen-reklam-tack skylt.. "

Bilden är lånad från Thaitrash

Wish me good luck ^^

Fredag

Sitter på jobbet och väntar på min sista kund just nu. Efter dagens slut så kommer jag och Louise att bege oss upp mot Hälsinglands skogar över helgen! :) Kommer nog bli riktigt skoj. Åker till Falun och får sedan skjuts av Morgan därifrån :D Riktigt nice! Länge sen man träffade den grabben.

Sen får vi se vad helgen har att erbjuda när vi väl kommit upp!

Trevlig helg!


Violette Head !

NU ni! Nu jävlar är det röda borta (kanske för ett tag iaf) !! Nu är jag fan mörk- och lite svart i huvvet :D Känns riktigt nice det här! ^^ Bild kommer väl senare när jag har fått till nån bra :)

Nu när jag inte är Red Head längre så kanske det är dags att byta header på bloggen igen >_< typiskt! Är ju liksom inte nån Red Head längre..utan snarare..Voilet Head (?), haha!

Men nu har jag inte tid att sitta här och skriva längre, väntar ett telefonsamtal och ska väl sluta för dagen snart! :)

Ha det bäst så kommer det blid nått tag framöver :)

The annoying orange

Min humor är ALLTID på topp! xD HAHAHAHAHA!
Klicka på bilden så förstår ni vad jag menar xD

Körlektion

Idag har jag haft min 5:e körlektion. Det går framåt vill jag lova! Min lärare sa att vi skulle försöka boka halkan lite tidigare än vad vi gjort och sen försöka boka in uppkörningen så snart som möjlig också (!?!?) Redan liksom!? Höhö, men jag känner mig lite stolt när hon sa så iaf :) Ska bli skönt att nån gång kunna få den där lappen så att man blir lite friare!

Nu sitter jag på jobbet och har för tillfället inte så mycket att göra.. Segt när det är så. Men men, that´s life sometimes :)

Nu har jag inte så mycket mer att skriva för tillfället. Kanske blir nån mer uppdatering senare om jag kommer på nå kul att skriva om :)

Ha en bra dag! <3

Ny design

Suttit och fipplat med ny design sen Idol slutade.. Men nu är jag färdig för tillfället, ska ske lite mer ändringar men just nu är jag nöjd för stunden iaf. Enjoy!

Uppdatering = zero!

Mina uppdateringar på min blogg sker inte så ofta har jag konstaterat.. Kan hända att jag inte orkar blogga när jag kommer hem efter jobbet eller har nån tid på helgerna. Helgerna försöker man ju leva så gott man kan eftersom att nu äre ju slut på "latdagarna" när man slutat skolan med den vita hatten på sne och man har slungats in i arbets-/vuxenlivet. Man saknar ju skolan lite grann ibland, inga direkta måsten eller räkningar som måste betalas.. Men jag mår lika bra för det! Leva för stunden är något jag har börjat tänka efter lite granna på.
Jag vill göra en riktigt förändring med mitt hår nu känner jag.. Men jag har ingen större idé på vad jag vill göra med mitt fluff.. Färgen har jag nog rätt klar för mig vad jag vill göra iaf. men inget jag tänker avslöja här förän jag har fått det i verket :)

På tal om förändring så funderar jag på att göra en ny design till bloggen också. Vet dock inte riktigt hur jag vill ha den men det är väl bara att släppa lös kreativiteten och se vart den hör mig :)
Ville bara berätta att jag även beställde en keps från junkyard för ett tag sedan och det blev ingen av dem som jag skrev om i tidigare inlägg. Det blev en mycket snyggare och den passar min personlighet ganska bra tycker jag, haha! eller vad säger ni? ;D


Hunters

Dont know what to do..
i wanna stay but i will also go away..
dont know what im supoused to do..
feeling like i cant do anything right..
but i just dont wanna leave without a fight..
i dont know where i am supoused to be..
i wanna go home but i will also stay..
my dreams are hunters and will never go away..

RSS 2.0