Fääärg

Just nu sitter jag med färg i håret! Äntligen få bort utväxten plus att jag gör det lite mörkare :) Kommer bli naaajs!
Nej, det kommer inte bli helsvart som det ser ut på bilden. Min cam är nog lite färgblind tror jag.
Sen ser det ut som att jag har en badmössa på huvet.. men jag har "knölat" ihop allt hår mitt på huvet! Haha!

Torsdag

Torsdag.. ah herregud. Veckorna går fort.. känns som att det bara är måndag och fredag hela tiden. Hinner ju knappt med någonting. Men men.. Nu är det iaf mindre än en månad kvar tills det bär av upp mott Norrlandstrakterna igen. Det har nog inte riktigt gått upp för mig än att jag verkligen ska börja jobba på hemmaplan och kommer få åka ner till Örero mer sällan (måste iaf ner MINST 1 gång i månaden!!). Kommer väl som en chock så småningom.

Men men, nog om det. Jag tänkte även berätta att The Haunted i fredags var riktigt grymma! Helt awesome var dom! :D Händelserna innan, under och efter tackar jag det goa folket för! Ni är AWESOME!
Lördagen låg jag bara hemma och slöade hela dagen.
Söndagen så grillade jag med Johanna, Matti, Tobbe, Karro och Nille. Vi spelade även kubb och fotboll och hade det riktigt jävla trevligt :D Tack som fan för det med! 

Jag känner nog bara en massa AWESOME PEOPLE ;D haha!

Fasen vad veckorna går fort (!?) Det var ju liksom fredag igår och det är fredag imorn!? Hallååå!? Sakta ner, jag får ju pension snart! :(


Men jag tänkte även lägga upp en dagens outfit bara för att lägga upp nån tråkig bild liksom :) hähää!
Så varsågoda !


The Haunted

Sitter på jobbet just nu och har lunch, har kund vid 13.00 :)
Efter den kunden så slutar jag och ska iväg in till stan och hämta ut 2 biljetter till The Haunted som ska spela på Virus/Prisma i Örebro imorn! :) Det kommer blir riktigt nice!

Efter idag så är det ju långhelg också! Hela 4 dagar, Wihooo! :D Happyface! Ska bli riktigt skönt faktiskt.

Men nu har jag inte tid att sitta här och skriva mer, höres och synes!

Tryck på bilden för att komma till en spotifylista med låtar från The Haunted! :)



Onsdag

Oj! Vilken rolig överraskning jag fick när jag loggade in här imorse! Hade fått en massa gulliga kommentarer och besökarstatistiken hade ökat massor, med tanke på att det inte är många som läser min blogg :O ^^ Fattar ingenting! Men blev iaf. riktigt glad över detta! KUL!

Men nu sitter jag på jobbet och väntar på att min första kund för dagen ska komma (13.00). Jobbar mellan 13.00-20.00 idag.
Men nu har jag inte tid med det här längre! Ska fixa lite innan kunden kommer! :)

Ha en awesome dag i solen nu! :D

Bjuder även på en dagens outfit bild idag! ^^ (kass kvalité dock..)



Countdown

38 days left.
"Tell the world that im coming home..."

#3@£€$€!?"3¤#%=¤¤3"=?&!!!

Ja, rubriken säger nog det mesta... Detta kommer bli ett klagoinlägg tillägnat allt skit som hänt idag + att Tågkompaniet/tåg i bergslagen ska få en liten släng av sleven också.
Dagen började med att jag vaknade med ett ryck och kollade på klockan. "08.45... 08.45!?!? H*vete! mitt tåg går om en kvart!!!" Jag flög upp i sängen, klädde på mig, slängde ner allt jag skulle ha med mig upp till hälsingland i min sportbag, slängde ner frukost och fick springa till bussen för att hinna med nästa tåg som skulle gå 09.45.
Allt blev lugnt igen när jag satte mig på tåget som skulle gå över Borlänge (annars skulle jag ha tagit tåget som går över Avesta m.m. som går 1,5 timme fortare, alltså det tåg jag missade som gick vid 09.00) Men när vi väl kommer fram till Borlänge så dör min dator pga. att batteriet är slut, så jag sätter i laddaren men inget hände (var förmodligen fel på kontaktuttagen på det tåget).

När vi åkt från Borlänge och fortsätter mot Falun så får vi hoppa av där och byta till buss till Hofors pga. att det står ett kilometerlångt godståg ivägen. Tar en halvtimme fram till Hofors, och därmed blev vi 30 min försenade. Klockan var alltså 13.35 när vi åkte från Hofors och tåget jag skulle byta till i Gävle skulle gå 14.10 så jag hade 5 minuters marginal på mig i mellan. Men tåget blev mer försenat...


När vi nästan är framme i Gävle så kommer konduktören fram och frågar om det var jag som skulle mot Bollnäs och jag sa att det skulle jag. Hon säger att jag inte kommer hinna med det så jag skulle få ta nästa tåg 16.15 istället. När vi kommer in i Gävle så ser jag att tåget stod på perrongen, då var klockan 14.09 så jag började springa i hopp om att hinna med tåget. Gjorde jag det? Nej det gjorde jag inte. Va nästan framme vid tåget så åker det. 

Så nu undrar jag, är det inte konduktörernas plikt att se till att resenärerna kommer på de tåg de ska? De hade ju för sjutton kunnat ringa till det tåget och be dem vänta 2 min så hade jag m.fl. hunnit med. 2 min kan man väl lätt köra ikapp liksom? Blir bara så fruktansvärt irriterad att jag snart smäller av... 

Jag tycker att Tåg i Bergslagen suger men det gör även all annan lokaltrafik pga. att de aldrig kan hålla tider etc. Tycker även att de kan ta in lite roligare och trevliare personal också pga. att alla är så sura och griniga hela jävla tiden!
Tack nu har jag fått klagat färdigt.
J*vla skitdag...

RSS 2.0